Gebze’de 2018’in Son Muhtarlar Toplantısı

Gebze 30.11.2018 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de 2018’in Son Muhtarlar Toplantısı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında 40 Mahalle Muhtarı ve kurum müdürlerinin katılımı toplantı düzenlendi.

Gebze Hyatt Hause Otel’de Kaymakam Güler başkanlığında düzenlenen toplantıya;  Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan,  İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, İlçe Tarım Müdürü Murat Taşdemir, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir, İlçe SYDV Müdürü İpek Çulha, İlçe Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, İlçe Nüfus Müdür Vekili Piri Belek ve tüm mahalle muhtarları katıldı. ALLAH RAHMET EYLESİN Düzenlenen toplantıda Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bir konuşma yaptı. Kaymakam Güler konuşmasına Kuzey Marmara Otoyolunda meydana gelen kaza ile başlayarak, “Kuzey Marmara Otoyolu çalışmasında elim bir kaza meydana geldi. Bu kazada hayatını kaybeden işçilerimize Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum, yaralı olan işçi kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Dilerim bir daha bu tür felaketleri yaşamayız.” dedi. 2018 yılının son muhtarlar toplantısı olduğunu dile getiren Kaymakam Güler, “Muhtarlarımız yaptıkları görev dolayısıyla halkımız ile devlet kurumları arasında köprü görevi görmektedir. Devletin halka açılan ilk kapısı olması sebebiyle muhtarlık kurumunun önemi büyüktür. Bizlerde çalışmalarınızda elimizden geldiği ölçüde sizlere yardımcı olmaya çalışmaktayız. DESTEK OLUYORUZ Gerek Belediyemiz gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşları sizlerin isteklerine anında cevap verebilmek için çalışmaktadır. Ülkemiz zor bir coğrafyada yer almaktadır. Tarihimiz itibariyle her türlü şer odaklı saldırılara, girişimlere maruz kaldık. Fakat tüm saldırılara ve yıpratma çalışmalarına rağmen hepsini bertaraf etmeyi başardık. Her geçen gün Türkiye güçlenmeye devam ediyor. Ülkemiz kendi ihtiyaçlarını üretecek hatta mazlum devletlere destek olacak konuma ulaşmaktadır. Bugün ülkemizde 3,5 milyon Suriyeli barındırmaktayız. Herhangi bir ülke bu şekilde bir çalışma yapsa sarsılacaktır. Ancak bizim insanımızın merhamet, sevgi, saygı ve yardım duygusu bu büyük işin altından kalkmamıza vesile olmaktadır. TALEPLERİ E SORUNLARI DİNLEDİ 2018 yılının son toplantısını yapmamızın asıl amacı siz değerli muhtarlarımızın gerek bugüne kadar yapılan çalışmalar ile ilgili tavsiye, eleştiri ve düşüncelerinizi dinlemek, gerekse; 2019 yılı ile alakalı taleplerinizin alınacağı bir toplantı olacaktır. Daha sonra da kurum müdürlerimiz kurumları ile alakalı iletmesi gereken hususlar varsa onları sizinle paylaşacaklardır. Ben bu toplantıya kadar kurum müdürlerimize, muhtarlarımıza, tüm çalışma arkadaşlarıma, Belediye Başkan Yardımcımıza teşekkür ediyorum. Toplantımızın Gebzemiz için, halkımız için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 2019 yılının memleketimiz için, insanlarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında 40 Mahalle Muhtarı ve kurum müdürlerinin katılımı toplantı düzenlendi.

Gebze Hyatt Hause Otel’de Kaymakam Güler başkanlığında düzenlenen toplantıya;  Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan,  İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, İlçe Tarım Müdürü Murat Taşdemir, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir, İlçe SYDV Müdürü İpek Çulha, İlçe Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, İlçe Nüfus Müdür Vekili Piri Belek ve tüm mahalle muhtarları katıldı.

ALLAH RAHMET EYLESİN

Düzenlenen toplantıda Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bir konuşma yaptı. Kaymakam Güler konuşmasına Kuzey Marmara Otoyolunda meydana gelen kaza ile başlayarak, “Kuzey Marmara Otoyolu çalışmasında elim bir kaza meydana geldi. Bu kazada hayatını kaybeden işçilerimize Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum, yaralı olan işçi kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Dilerim bir daha bu tür felaketleri yaşamayız.” dedi. 2018 yılının son muhtarlar toplantısı olduğunu dile getiren Kaymakam Güler, “Muhtarlarımız yaptıkları görev dolayısıyla halkımız ile devlet kurumları arasında köprü görevi görmektedir. Devletin halka açılan ilk kapısı olması sebebiyle muhtarlık kurumunun önemi büyüktür. Bizlerde çalışmalarınızda elimizden geldiği ölçüde sizlere yardımcı olmaya çalışmaktayız.

DESTEK OLUYORUZ

Gerek Belediyemiz gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşları sizlerin isteklerine anında cevap verebilmek için çalışmaktadır. Ülkemiz zor bir coğrafyada yer almaktadır. Tarihimiz itibariyle her türlü şer odaklı saldırılara, girişimlere maruz kaldık. Fakat tüm saldırılara ve yıpratma çalışmalarına rağmen hepsini bertaraf etmeyi başardık. Her geçen gün Türkiye güçlenmeye devam ediyor. Ülkemiz kendi ihtiyaçlarını üretecek hatta mazlum devletlere destek olacak konuma ulaşmaktadır. Bugün ülkemizde 3,5 milyon Suriyeli barındırmaktayız. Herhangi bir ülke bu şekilde bir çalışma yapsa sarsılacaktır. Ancak bizim insanımızın merhamet, sevgi, saygı ve yardım duygusu bu büyük işin altından kalkmamıza vesile olmaktadır.

TALEPLERİ E SORUNLARI DİNLEDİ

2018 yılının son toplantısını yapmamızın asıl amacı siz değerli muhtarlarımızın gerek bugüne kadar yapılan çalışmalar ile ilgili tavsiye, eleştiri ve düşüncelerinizi dinlemek, gerekse; 2019 yılı ile alakalı taleplerinizin alınacağı bir toplantı olacaktır. Daha sonra da kurum müdürlerimiz kurumları ile alakalı iletmesi gereken hususlar varsa onları sizinle paylaşacaklardır. Ben bu toplantıya kadar kurum müdürlerimize, muhtarlarımıza, tüm çalışma arkadaşlarıma, Belediye Başkan Yardımcımıza teşekkür ediyorum. Toplantımızın Gebzemiz için, halkımız için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 2019 yılının memleketimiz için, insanlarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.