Gebze’de 4 ayda neler oldu?

Gebze 01.08.2019 - 09:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de 4 ayda neler oldu?

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz göreve geldiği günden bu yana 4 aylık yaptığı çalışmaları değerlendirmek üzere bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Büyükgöz göreve geldiği gün itibari ile kendilerine 4 aylık bir hedef koyduklarını belirterek,  “Önce kendimize bir hedef koymuştuk. O hedef 31 Temmuz’a kadar iç organizasyonumuzu tamamlamalıyız, bütçeye göre çalışma planımızı hazırlamalıyız. Belediye içindeki çalışmalarımızı bitirmek ve 1 Ağustos itibari ile hizmet akışımızı başlatmak istedik. Biz koyduğumuz hedeflerimizi yüzde yüz tutturmuş bulunmaktayız. Yeni yönetim şeması ile disiplinli ve sistematik bir şekilde çalışarak, sorunları halledeceğiz. Halk meclisleri yapacağımızı beyan ettik.  HİZMET TEMEL ÖNCELİĞİMİZ Ağustos ayı içerisinde 4 halk meclisi yapacağız. Vatandaşların eksikliklerini ve eleştirilerini dinleyeceğiz. Yerinden ve katılımcı yönetim anlayışı ile bu buluşmaları gerçekleştireceğiz. Meslek hayatımda bir şeyi hiç unutmadım; hem hizmet üreten hem de yöneten tarafta olmama rağmen bir sorunu en iyi orada yaşayan bilir. İnsana hizmet bizim temel önceliğimizdir. Gebze’de birçok işlem gerçekleşti; Kamyoncular Garajı meselesi vardır yıllardan beri. Orası belediyemiz personeli tarafından işletilmeye başlandı. Hukuki çerçevede yapılması gerekenler yapılacaktır. Biz oranın kamuya gelir getirmesi yönünde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tabiki belediyeciliğe dönük çalışmaları durdurmadık. 4244 ton asfalt serdik. 8048 ton da yama asfaltı döktük. 35 bin de parke taşı kullandık. İnsanımızın kullanımına ve hizmetine dönük çalışmalardan ve çabalardan geri durmayacağız. Bizim bütçe disiplininden kastettiğimiz şey gelir gider dengesini kurmak.  KODLAMAYA ÖNEM VERİYORUZ 2685 ailemize sosyal yardımda bulunduk. 4 aylık sürede 529 tane ye iş yeri açıldı. 55 işyeri de kapanmış durumda. İstihdama dönük çalışmalarımızda 291 kişiye istihdam aracılığı yaptık. Seçim zamanında vurguladığımız gibi üniversite mezunu gençlerimizi eğitmek. Gebze’de olabildiğince okullarda kodlama sınıfı oluşturacağız. Şu anda bilim sanat merkezinde kodlama eğitimi veriliyor. Belediyededi çalışma prensibimizin temeli; hukukiliği ve kamu vicdanını. Hiçbir şekilde ayrım yapmayacağız. Bizim 400 bin Gebzeli kardeşimizi ve hizmet etmekle bizi görevlendirilen milletimiz var. Biz bugüne kadar bütçe disiplini itibari ile de arzu ettiğimiz seviyeye geldik. Önümüzdeki yıl bu ivme daha da pozitif yönde olacak” diye konuştu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz göreve geldiği günden bu yana 4 aylık yaptığı çalışmaları değerlendirmek üzere bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Büyükgöz göreve geldiği gün itibari ile kendilerine 4 aylık bir hedef koyduklarını belirterek,  “Önce kendimize bir hedef koymuştuk. O hedef 31 Temmuz’a kadar iç organizasyonumuzu tamamlamalıyız, bütçeye göre çalışma planımızı hazırlamalıyız. Belediye içindeki çalışmalarımızı bitirmek ve 1 Ağustos itibari ile hizmet akışımızı başlatmak istedik. Biz koyduğumuz hedeflerimizi yüzde yüz tutturmuş bulunmaktayız. Yeni yönetim şeması ile disiplinli ve sistematik bir şekilde çalışarak, sorunları halledeceğiz. Halk meclisleri yapacağımızı beyan ettik. 

HİZMET TEMEL ÖNCELİĞİMİZ
Ağustos ayı içerisinde 4 halk meclisi yapacağız. Vatandaşların eksikliklerini ve eleştirilerini dinleyeceğiz. Yerinden ve katılımcı yönetim anlayışı ile bu buluşmaları gerçekleştireceğiz. Meslek hayatımda bir şeyi hiç unutmadım; hem hizmet üreten hem de yöneten tarafta olmama rağmen bir sorunu en iyi orada yaşayan bilir. İnsana hizmet bizim temel önceliğimizdir. Gebze’de birçok işlem gerçekleşti; Kamyoncular Garajı meselesi vardır yıllardan beri. Orası belediyemiz personeli tarafından işletilmeye başlandı. Hukuki çerçevede yapılması gerekenler yapılacaktır. Biz oranın kamuya gelir getirmesi yönünde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tabiki belediyeciliğe dönük çalışmaları durdurmadık. 4244 ton asfalt serdik. 8048 ton da yama asfaltı döktük. 35 bin de parke taşı kullandık. İnsanımızın kullanımına ve hizmetine dönük çalışmalardan ve çabalardan geri durmayacağız. Bizim bütçe disiplininden kastettiğimiz şey gelir gider dengesini kurmak. 

KODLAMAYA ÖNEM VERİYORUZ
2685 ailemize sosyal yardımda bulunduk. 4 aylık sürede 529 tane ye iş yeri açıldı. 55 işyeri de kapanmış durumda. İstihdama dönük çalışmalarımızda 291 kişiye istihdam aracılığı yaptık. Seçim zamanında vurguladığımız gibi üniversite mezunu gençlerimizi eğitmek. Gebze’de olabildiğince okullarda kodlama sınıfı oluşturacağız. Şu anda bilim sanat merkezinde kodlama eğitimi veriliyor. Belediyededi çalışma prensibimizin temeli; hukukiliği ve kamu vicdanını. Hiçbir şekilde ayrım yapmayacağız. Bizim 400 bin Gebzeli kardeşimizi ve hizmet etmekle bizi görevlendirilen milletimiz var. Biz bugüne kadar bütçe disiplini itibari ile de arzu ettiğimiz seviyeye geldik. Önümüzdeki yıl bu ivme daha da pozitif yönde olacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.