19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de 7 Öğretmen Tutuklandı

Gebze 27.09.2016 - 17:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de 7 Öğretmen Tutuklandı

Kocaeli'nin Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'ndaki FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 9 kişiden 7'si tutuklandı.

Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova'da bulunan özel okul, dershane ve yurtlarda görevli 15 idareci ve öğretmen FETÖ/PDY terör örgütü operasyon kapsamında ByLock programı kullandığı tespit edilerek haklarında yakalama kararı çıkarılmış ve bunlardan aralarında Fatih Koleji müdür yardımcısının da bulunduğu 9 kişi gözaltına alınmıştı. ByLock kullanan idareci ve öğretmenlerden 9'u bugün Gebze Adliyesine sevk edildi. Gebze Adliye Sarayında yapılan sorgulamanın ardından aralarında Fatih Koleji müdür yardımcısının da bulunduğu 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Öte yandan hakkında yakalama kararı olan idareci ve öğretmenlerden 6'sının ise firari olduğu öğrenildi.
Kocaeli'nin Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'ndaki FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 9 kişiden 7'si tutuklandı.



GebzeDarıcaDilovası ve Çayırova'da bulunan özel okul, dershane ve yurtlarda görevli 15 idareci ve öğretmen FETÖ/PDY terör örgütü operasyon kapsamında ByLock programı kullandığı tespit edilerek haklarında yakalama kararı çıkarılmış ve bunlardan aralarında Fatih Koleji müdür yardımcısının da bulunduğu 9 kişi gözaltına alınmıştı. ByLock kullanan idareci ve öğretmenlerden 9'u bugün Gebze Adliyesine sevk edildi. Gebze Adliye Sarayında yapılan sorgulamanın ardından aralarında Fatih Koleji müdür yardımcısının da bulunduğu 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Öte yandan hakkında yakalama kararı olan idareci ve öğretmenlerden 6'sının ise firari olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.