Gebze'de Alev Alev Yandı

Gebze 09.06.2018 - 21:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze'de Alev Alev Yandı

Gebze'de bakım yapmak için şantiyenin tamirhanesine çekilen tır alev alev yandı.

Gebze'de bakım yapmak için şantiyenin tamirhanesine çekilen tır alev alev yandı. Aracın yanma anı, vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Olay, Kocaeli'nin Gebze ilçesi Kirazpınar Mahallesi Taşocakları mevkiinde bulunan bir inşaat şantiyesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bakım için şantiyede bulunan tamirhaneye çekilen 34 ZD 3576 plakalı tırın motor kısmından alevler yükseldi. Büyüyen alevleri söndürmek isteyen işçiler, çabalarında başarısız olunca durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri ateş topuna dönen tırı yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonucu kontrol altına alarak söndürdü. Yangın anı çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. 
Gebze'de bakım yapmak için şantiyenin tamirhanesine çekilen tır alev alev yandı.

Gebze'de bakım yapmak için şantiyenin tamirhanesine çekilen tır alev alev yandı. Aracın yanma anı, vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Olay, Kocaeli'nin Gebze ilçesi Kirazpınar Mahallesi Taşocakları mevkiinde bulunan bir inşaat şantiyesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bakım için şantiyede bulunan tamirhaneye çekilen 34 ZD 3576 plakalı tırın motor kısmından alevler yükseldi. Büyüyen alevleri söndürmek isteyen işçiler, çabalarında başarısız olunca durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri ateş topuna dönen tırı yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonucu kontrol altına alarak söndürdü. Yangın anı çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.