Gebze’de ‘Ali Güneş’ rüzgarı

Gebze 20.06.2018 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de ‘Ali Güneş’ rüzgarı

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Ali Güneş Gebze yürüttüğü çalışmalarda ziyaret ettiği yerlerde ilgi ile karşılandı, destek sözü alarak ‘Ali Güneş ile Güneşli Günler’ sözleri ile uğurladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli 27. Dönem Milletvekili adayı Ali Güneş dün Gebze’deki seçim çalışmaları kapsamında ilçe sakinleri ile buluştu. CHP Gebze İlçe Kadın Kolu Başkanı Bilge Ercan ve kadın kolu yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı çalışma kapsamında partililer Gebze’deki konut sitelerinden Boğaziçi, Huzurkent ve Yeşilkent’i ziyaret ederek seçim broşürleri dağıttı, site sakinlerine seçimler hakkında bilgilendirmede bulundu. ADRES CHP Ziyaret edilen yerlerde yaptıkları toplantılar ile vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Ali Güneş, 24 Haziran seçimlerinde neden adresin CHP olması gerektiğini aktardı. Ali Güneş ve partililerin site ziyaretlerinden sonraki durağı çevre esnafı oldu. Her yerde ilgi ile karşılanan ve dikkatle dinlenen Ali Güneş Gebzeliler’den, sayılı günler kalan 24 Haziran seçimleri için destek sözü aldı. Vatandaşlar Ali Güneş’i ‘Ali Güneş ile Güneşli günler’ sözleri ile uğurladı.
CHP Kocaeli Milletvekili adayı Ali Güneş Gebze yürüttüğü çalışmalarda ziyaret ettiği yerlerde ilgi ile karşılandı, destek sözü alarak ‘Ali Güneş ile Güneşli Günler’ sözleri ile uğurladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli 27. Dönem Milletvekili adayı Ali Güneş dün Gebze’deki seçim çalışmaları kapsamında ilçe sakinleri ile buluştu. CHP Gebze İlçe Kadın Kolu Başkanı Bilge Ercan ve kadın kolu yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı çalışma kapsamında partililer Gebze’deki konut sitelerinden Boğaziçi, Huzurkent ve Yeşilkent’i ziyaret ederek seçim broşürleri dağıttı, site sakinlerine seçimler hakkında bilgilendirmede bulundu.

ADRES CHP

Ziyaret edilen yerlerde yaptıkları toplantılar ile vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Ali Güneş, 24 Haziran seçimlerinde neden adresin CHP olması gerektiğini aktardı. Ali Güneş ve partililerin site ziyaretlerinden sonraki durağı çevre esnafı oldu. Her yerde ilgi ile karşılanan ve dikkatle dinlenen Ali Güneş Gebzeliler’den, sayılı günler kalan 24 Haziran seçimleri için destek sözü aldı. Vatandaşlar Ali Güneş’i ‘Ali Güneş ile Güneşli günler’ sözleri ile uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.