Gebze'de asker eğlencesi acı bitti

Gebze 28.01.2017 - 08:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de asker eğlencesi acı bitti

Gebze E-5 İstanbul istikameti Demirtaş Petrol önünde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Mecit Orhan'ın kullandığı araçta bulunan Ercan Kaya, Murat Pişkin Gebze Devlet Hastanesi'ne diğer yaralılar Ramazan Topuz ve Hüseyin Akpınar Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Ramazan Topuz kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamazken diğer yaralıların tedavisinin sürdüğü belirtildi. Edinilen bilgiye göre kaza gece saatlerinde Gebze Osman Yılmaz mahallesi D100 karayolu İstanbul istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Mecit O.(22) ve arkadaşları Ramazan T.(22), Kemal G.(23), Mert T.(23) ve Hüseyin A.(22) 41 UY 415 plakalı araç ile gezmeye başladı. Gezdikleri sırasında şahıslar araçları ile benzin istasyonun içerisine girip arabanın içerisinde alkol aldı. Alkol aldıktan sonra aracı kullanan Mecit O. Arkadaşlarını evlerini bırakmak için yola çıktı. Sürücü Mecit O. trafikte seyir halindeyken aracın direksiyon hakimiyetini birden kaybetti ve virajı alamayarak kaza yaptı. Kazayı gören çevredeki diğer sürücüler hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine hemen kaza yerine giden emniyet ekipleri çevre güvenliği alırken sağlık ekipleri kazada ağır yaralanan Ramazan T., Kemal G., Mert T. ve Hüseyin A.'ya ilk müdahalelerini olay yerinde yaptı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılardan Ramazan T. tedavi edilmek üzere Darıca Farabi Devlet Hastanesine götürülürken diğer iki yaralı ise Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Darıca Farabi Devlet Hastanesine kaldırılan Ramazan T. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken diğer iki yaralının tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Hüseyin A'ya sağlık ekipleri olay yerinde ayakta yaptığı tedavi yeterli olduğu için hastaneye gitmedi. Öte yandan kazayı yapan sürücü Mecit O. kaza sonrasında gözaltına alınırken 0.75 promil alkollü olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Gebze E-5 İstanbul istikameti Demirtaş Petrol önünde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Mecit Orhan'ın kullandığı araçta bulunan Ercan Kaya, Murat Pişkin Gebze Devlet Hastanesi'ne diğer yaralılar Ramazan Topuz ve Hüseyin Akpınar Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Ramazan Topuz kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamazken diğer yaralıların tedavisinin sürdüğü belirtildi.


Edinilen bilgiye göre kaza gece saatlerinde Gebze Osman Yılmaz mahallesi D100 karayolu İstanbul istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Mecit O.(22) ve arkadaşları Ramazan T.(22), Kemal G.(23), Mert T.(23) ve Hüseyin A.(22) 41 UY 415 plakalı araç ile gezmeye başladı. Gezdikleri sırasında şahıslar araçları ile benzin istasyonun içerisine girip arabanın içerisinde alkol aldı. Alkol aldıktan sonra aracı kullanan Mecit O. Arkadaşlarını evlerini bırakmak için yola çıktı. Sürücü Mecit O. trafikte seyir halindeyken aracın direksiyon hakimiyetini birden kaybetti ve virajı alamayarak kaza yaptı. Kazayı gören çevredeki diğer sürücüler hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine hemen kaza yerine giden emniyet ekipleri çevre güvenliği alırken sağlık ekipleri kazada ağır yaralanan Ramazan T., Kemal G., Mert T. ve Hüseyin A.'ya ilk müdahalelerini olay yerinde yaptı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılardan Ramazan T. tedavi edilmek üzere Darıca Farabi Devlet Hastanesine götürülürken diğer iki yaralı ise Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Darıca Farabi Devlet Hastanesine kaldırılan Ramazan T. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken diğer iki yaralının tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Hüseyin A'ya sağlık ekipleri olay yerinde ayakta yaptığı tedavi yeterli olduğu için hastaneye gitmedi.

Öte yandan kazayı yapan sürücü Mecit O. kaza sonrasında gözaltına alınırken 0.75 promil alkollü olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.