Gebze'de Aşure Dağıtıldı

Gebze 28.09.2018 - 14:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze'de Aşure Dağıtıldı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda aşure programı düzenlendi. Gebzelilerin yoğun şekilde katılım gösterdiği programda protokol, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde 15 Temmuz Milli İrade Kent meydanında aşure programı düzenlendi. Başkan Köşker, yaptığı konuşmasında birlik beraberlik mesajları verdi. Cuma namazı çıkışı gerçekleşen aşure programına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Gebzeli katıldı. BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN Aşure programında kısa bir konuşma gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Aşure ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Bir yıl önce olduğu gibi yine bir aşure programında hep birlikteyiz. Allah birliğimiz ve beraberliğimizi daim eylesin. Herkesin aşure ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah’a emanet olun” dedi. AŞURE BİRLİK DEMEK AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da konuşmasında aşure ayının birlik ve beraberliği hatırlatması anlamında önemli olduğuna değindi. AK Partili Yaman, “Aşure ayımız mübarek olsun. Birlik ve beraberliğin simgesi olan aşure ayının herkese hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Etkinliği gerçekleştirdiği için Gebze Belediyemizi tebrik ediyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından protokol vatandaşlara aşure dağıttı. Aşurelerin özel hazırlandığı ve ay yıldız süslemesi yapılması ise dikkatlerden kaçmadı. KÜBRA AKABALI
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda aşure programı düzenlendi. Gebzelilerin yoğun şekilde katılım gösterdiği programda protokol, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde 15 Temmuz Milli İrade Kent meydanında aşure programı düzenlendi. Başkan Köşker, yaptığı konuşmasında birlik beraberlik mesajları verdi. Cuma namazı çıkışı gerçekleşen aşure programına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Gebzeli katıldı.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Aşure programında kısa bir konuşma gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Aşure ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Bir yıl önce olduğu gibi yine bir aşure programında hep birlikteyiz. Allah birliğimiz ve beraberliğimizi daim eylesin. Herkesin aşure ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

AŞURE BİRLİK DEMEK

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da konuşmasında aşure ayının birlik ve beraberliği hatırlatması anlamında önemli olduğuna değindi. AK Partili Yaman, “Aşure ayımız mübarek olsun. Birlik ve beraberliğin simgesi olan aşure ayının herkese hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Etkinliği gerçekleştirdiği için Gebze Belediyemizi tebrik ediyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından protokol vatandaşlara aşure dağıttı. Aşurelerin özel hazırlandığı ve ay yıldız süslemesi yapılması ise dikkatlerden kaçmadı.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.