Gebze'de Ayakkabı Boyacısını Darp Ettiler

Gebze 01.12.2017 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de Ayakkabı Boyacısını Darp Ettiler

Gebze Hacıhalil Mahallesi'nde ayakkabı boyacılığı yapan bir kişi sokakta tartıştığı dört kişi tarafından darp edildi.

Olay, dün gece saatlerinde Gebze Hacıhalil Mahallesi Şehit Numan Dede Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, kağıt toplayıcısı ve aynı zamanda ayakkabı boyacısı olan Bahattin H., akşam saatlerinde evine giderken, 41 HG 632 plakalı araçla seyir halinde olan M.T. ve F.Ç. ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce M.T. ve F.Ç., Bahattin  H.'yi darp etmeye başladı. M.T. ve F.Ç. Bahattin H.'yi darp ederken, olay yerine 2 kişi daha gelerek Bahattin H.'yi darp etmeye başladılar. SAĞLIK DURUMU İYİ Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Polisin olay yerine geldiğini gören 4 şahıs olay yerinden kaçmaya çalıştı. M.T. ve F.Ç. polis tarafından yakalanarak gözaltına alınırken Bahattin H.'yi darp eden diğer 2 şahıs ise olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri olay yerinden kaçan 2 şahıs için arama çalışması başlatırken, darp edilen Bahattin H. için olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bahattin H.'yi ayakta tedavi ederken, Bahattin H.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
Gebze Hacıhalil Mahallesi'nde ayakkabı boyacılığı yapan bir kişi sokakta tartıştığı dört kişi tarafından darp edildi.

Olay, dün gece saatlerinde Gebze Hacıhalil Mahallesi Şehit Numan Dede Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, kağıt toplayıcısı ve aynı zamanda ayakkabı boyacısı olan Bahattin H., akşam saatlerinde evine giderken, 41 HG 632 plakalı araçla seyir halinde olan M.T. ve F.Ç. ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce M.T. ve F.Ç., Bahattin  H.'yi darp etmeye başladı. M.T. ve F.Ç. Bahattin H.'yi darp ederken, olay yerine 2 kişi daha gelerek Bahattin H.'yi darp etmeye başladılar.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Polisin olay yerine geldiğini gören 4 şahıs olay yerinden kaçmaya çalıştı. M.T. ve F.Ç. polis tarafından yakalanarak gözaltına alınırken Bahattin H.'yi darp eden diğer 2 şahıs ise olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri olay yerinden kaçan 2 şahıs için arama çalışması başlatırken, darp edilen Bahattin H. için olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bahattin H.'yi ayakta tedavi ederken, Bahattin H.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.