Gebze’de Bağımlılık ve Çocuk Konuşuldu

Gebze 31.08.2018 - 17:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de Bağımlılık ve Çocuk Konuşuldu

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında ‘Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu’ ve ‘5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu’ toplantısı gerçekleştirildi.

İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıda Bağımlılıkla mücadele konusunda kurumların etkin bir iş birliği içerisinde başarılı çalışmalar gerçekleştirilmesi gerektiğine vurgu yapan Kaymakam Güler yaşamımızda toplumsal bir sorun haline gelen her türlü bağımlılığın önlenmesi ve bu bağımlılıklara karşı gereken tüm önlemlerin alınmasına özen gösterilmesi gerektiğini belirtti. Toplantıda ayrıca çocuklar için yapılacak olan çalışmalar ve projeler görüşüldü. Çocukların barınması, bakım altına alınması aynı zamanda çocuklara danışmanlık ve eğitim hizmetleri hakkında karar birliğine varıldı.   KÜBRA AKABALI  
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında ‘Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu’ ve ‘5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu’ toplantısı gerçekleştirildi.

İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıda Bağımlılıkla mücadele konusunda kurumların etkin bir iş birliği içerisinde başarılı çalışmalar gerçekleştirilmesi gerektiğine vurgu yapan Kaymakam Güler yaşamımızda toplumsal bir sorun haline gelen her türlü bağımlılığın önlenmesi ve bu bağımlılıklara karşı gereken tüm önlemlerin alınmasına özen gösterilmesi gerektiğini belirtti. Toplantıda ayrıca çocuklar için yapılacak olan çalışmalar ve projeler görüşüldü. Çocukların barınması, bakım altına alınması aynı zamanda çocuklara danışmanlık ve eğitim hizmetleri hakkında karar birliğine varıldı.

 

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.