GEBZE’DE BAYRAM ÖNLEMLERİ

Gebze 21.09.2015 - 13:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE’DE BAYRAM ÖNLEMLERİ

Gebze Belediyesi bayramın ilçede sağlıklı ve huzurlu bir ortamda geçirilmesi amacıyla bir dizi önlem aldı. Başta Zabıta, veterinerlik, mezarlık ve temizlik işleri olmak üzere belediye birimleri vatandaşlardan gelecek talep ve şikayetleri değerlendirmek amacıyla bayram boyunca hizmet verecek.

TEMİZLİK İŞLERİ ÖZEL EKİPLER KURDU Kurban Bayramı öncesi özellikle Gebze kent merkezinde yoğun bir alışveriş hareketliliği yaşanırken temizlik işleri müdürlüğü, kent meydanı ve çarşı bölgesinde oluşan çöp ve atıkları daha hızlı toplamak amacıyla özel ekipler kurdu. Temizlik işleri müdürlüğü ayrıca Kurban Bayramı’nın ilk üç gününde kurban kesimi sonrası oluşacak hayvan atıklarını toplamak için çok sayıda personel görevlendirdi. Vatandaşlar temizlikle ilgili talep, şikayet ve önerilerini 0 262 646 48 90 No’lu telefona iletebilecek. İnşaat, ve moloz atıkları ile ilgili taleplerle ilgili de 0262 642 10 10 No’lu telefonla irtibat kurulabilecek. MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERLERİ Gebze Belediyesi arefe gününden başlayarak bayramın dördüncü gününe kadar beş gün boyunca Merkez ve Pelitli mezarlıklarına ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Çoban Mustafa Paşa Camii önünden kalkacak otobüsler her gün sabah sat 09.00’dan başlayarak 17.00’ye kadar vatandaşları mezarlıklara ücretsiz olarak taşıyacak. ZABITA DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı denetim ekipleri de, vatandaşların sağlıklı ve güvenli alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla ilçe genelinde denetimlerini artırdı. Ekipler başta kent merkezi ve pazar yerleri olmak üzere denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Ayrıca Alo Zabıta 153 hattı vatandaşlardan gelen şikayet ve ihbarları değerlendirmek üzere 24 saat boyunca açık tutulacak. Öte yandan belediye veteriner müdürlüğü ekipleri, sinek ve diğer haşerelerin üremesini önlemek için bayram öncesi ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına hız verdi. Veteriner Müdürlüğü, kaçak hayvanların yakalamak amacıyla görevlilerini hazır tutacak.
Gebze Belediyesi bayramın ilçede sağlıklı ve huzurlu bir ortamda geçirilmesi amacıyla bir dizi önlem aldı. Başta Zabıta, veterinerlik, mezarlık ve temizlik işleri olmak üzere belediye birimleri vatandaşlardan gelecek talep ve şikayetleri değerlendirmek amacıyla bayram boyunca hizmet verecek.

TEMİZLİK İŞLERİ ÖZEL EKİPLER KURDU

Kurban Bayramı öncesi özellikle Gebze kent merkezinde yoğun bir alışveriş hareketliliği yaşanırken temizlik işleri müdürlüğü, kent meydanı ve çarşı bölgesinde oluşan çöp ve atıkları daha hızlı toplamak amacıyla özel ekipler kurdu. Temizlik işleri müdürlüğü ayrıca Kurban Bayramı’nın ilk üç gününde kurban kesimi sonrası oluşacak hayvan atıklarını toplamak için çok sayıda personel görevlendirdi. Vatandaşlar temizlikle ilgili talep, şikayet ve önerilerini 0 262 646 48 90 No’lu telefona iletebilecek. İnşaat, ve moloz atıkları ile ilgili taleplerle ilgili de 0262 642 10 10 No’lu telefonla irtibat kurulabilecek.

MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERLERİ

Gebze Belediyesi arefe gününden başlayarak bayramın dördüncü gününe kadar beş gün boyunca Merkez ve Pelitli mezarlıklarına ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Çoban Mustafa Paşa Camii önünden kalkacak otobüsler her gün sabah sat 09.00’dan başlayarak 17.00’ye kadar vatandaşları mezarlıklara ücretsiz olarak taşıyacak.

ZABITA DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı denetim ekipleri de, vatandaşların sağlıklı ve güvenli alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla ilçe genelinde denetimlerini artırdı. Ekipler başta kent merkezi ve pazar yerleri olmak üzere denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Ayrıca Alo Zabıta 153 hattı vatandaşlardan gelen şikayet ve ihbarları değerlendirmek üzere 24 saat boyunca açık tutulacak.

Öte yandan belediye veteriner müdürlüğü ekipleri, sinek ve diğer haşerelerin üremesini önlemek için bayram öncesi ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına hız verdi. Veteriner Müdürlüğü, kaçak hayvanların yakalamak amacıyla görevlilerini hazır tutacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.