Gebze’de Bilgievlerine 3D Teknoloji Yatırımı ve Eğitimi

Gebze 10.02.2018 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de Bilgievlerine 3D Teknoloji Yatırımı ve Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Bilgievlerine eğitim gören öğrencilerinin, en iyi şartlarda yetişmesi için tüm olanaklarını seferber ediyor. Öğrencilerinin teknolojinin gerisinde kalmadan eğitimlerine şekil vermesini isteyen Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bu kapsamda dört Bilgievine 3 D yazıcılar kazandırdı. Bilgievi öğrencileri, söz konusu gelişmiş, 3 D yazıcılar ile hayallerini somut materyallere çevirme olanağı yakalayacak. EĞİTMENLER EĞİTİM ALDI Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 3 D yazıcıları kullanımı ile ilgili olarak da Bilgievi eğitmenlerine kapsamlı bir bilgi verdi. Eğitimde, Bilgievi eğitmenlerine, 3 D yazıcı teknolojisi, ve çeşitleri, çıktı alma teknikleri ve tasarımlarda kullanılan araçlar hakkında geniş bilgi aktarıldı. Bilgilendirmenin ardından eğitmenlere uygulamalı eğitim de yaptırıldı. HAYALLER SOMUT MATERYALLERE DÖNÜŞECEK Bilgievi öğrencileri 3 D yazıcılar sayesinde hayallerini somut materyallere çevirme şansı yakalayacak. 3 boyutlu programlarda çizimlerini gerçekleştirecek olan öğrenciler, bu sayede hayal güçlerini 3 D yazıcılarla ortaya koyabilecek. TEKNİK BİLGİ VERİLDİ Eğitim kapsamında ayrıca, 3 boyutlu çizim programlarının tanıtımı ve işlevi, kullanılacak araç kutusu ve fonksiyonlarının tanıtımı ve uygulaması, perspektif çizim, geometrik şekillerin çizimi, ölçme teknikleri ve 3D yazıcı işlemi öğretildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Bilgievlerine eğitim gören öğrencilerinin, en iyi şartlarda yetişmesi için tüm olanaklarını seferber ediyor. Öğrencilerinin teknolojinin gerisinde kalmadan eğitimlerine şekil vermesini isteyen Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bu kapsamda dört Bilgievine 3 D yazıcılar kazandırdı. Bilgievi öğrencileri, söz konusu gelişmiş, 3 D yazıcılar ile hayallerini somut materyallere çevirme olanağı yakalayacak.

EĞİTMENLER EĞİTİM ALDI

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 3 D yazıcıları kullanımı ile ilgili olarak da Bilgievi eğitmenlerine kapsamlı bir bilgi verdi. Eğitimde, Bilgievi eğitmenlerine, 3 D yazıcı teknolojisi, ve çeşitleri, çıktı alma teknikleri ve tasarımlarda kullanılan araçlar hakkında geniş bilgi aktarıldı. Bilgilendirmenin ardından eğitmenlere uygulamalı eğitim de yaptırıldı.

HAYALLER SOMUT MATERYALLERE DÖNÜŞECEK

Bilgievi öğrencileri 3 D yazıcılar sayesinde hayallerini somut materyallere çevirme şansı yakalayacak. 3 boyutlu programlarda çizimlerini gerçekleştirecek olan öğrenciler, bu sayede hayal güçlerini 3 D yazıcılarla ortaya koyabilecek.

TEKNİK BİLGİ VERİLDİ

Eğitim kapsamında ayrıca, 3 boyutlu çizim programlarının tanıtımı ve işlevi, kullanılacak araç kutusu ve fonksiyonlarının tanıtımı ve uygulaması, perspektif çizim, geometrik şekillerin çizimi, ölçme teknikleri ve 3D yazıcı işlemi öğretildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.