19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de Bir Aile Selde Kayboldu

Gebze 27.07.2018 - 20:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze'de Bir Aile Selde Kayboldu

Gebze Ballıkayalar'da piknik yapmaya giden 8 kişi selde mahsur kaldı. Ekipler 8 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı.

Ekipler selde mahsur kalan 8 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Kurtarma çalışmaları için bölgeye helikopter sevk edildi. BODRUM KATLARI VE İŞ YERLERİNİ SU BASTI İl genelinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle kent merkezinde binaların bodrum katlarını ve iş yerlerini su bastı. Belediye ekipleri, tıkanan rögar kapaklarını açarak oluşan su birikintilerini gidermeye çalıştı. Kocaeli Devlet Hastanesi acil servisin önünü su bastı. ARAÇLAR VE MOTOSİKLETLER SULAR ALTINDA KALDI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri motopomp kurarak hastane önünde biriken suları çekmeye çalıştı.Bazı araç ve motosikletler sular altında kaldı. 8 KİŞİ MAHSUR KALDI Gebze Ballıkayalar Mevkiinde bulunan seraları ve bahçelerinde çalışan ve yağış nedeniyle kontrol etmeye giden 8 kişi yoğun yağış nedeniyle konteyner ve ağaç üstlerinde mahsur kaldı.Bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Havadan helikopter de destek veriyor. Son dakika! Gebze Ballıkayalar'da piknik yapmaya giden 8 kişi selde mahsur kaldı. Ekipler 8 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Selde mahsur kalanlardan 2'si çocuk 3 kişi kurtarıldı.
Gebze Ballıkayalar'da piknik yapmaya giden 8 kişi selde mahsur kaldı. Ekipler 8 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı.

Ekipler selde mahsur kalan 8 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Kurtarma çalışmaları için bölgeye helikopter sevk edildi.

BODRUM KATLARI VE İŞ YERLERİNİ SU BASTI

İl genelinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle kent merkezinde binaların bodrum katlarını ve iş yerlerini su bastı. Belediye ekipleri, tıkanan rögar kapaklarını açarak oluşan su birikintilerini gidermeye çalıştı. Kocaeli Devlet Hastanesi acil servisin önünü su bastı.

ARAÇLAR VE MOTOSİKLETLER SULAR ALTINDA KALDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri motopomp kurarak hastane önünde biriken suları çekmeye çalıştı.Bazı araç ve motosikletler sular altında kaldı.

8 KİŞİ MAHSUR KALDI

Gebze Ballıkayalar Mevkiinde bulunan seraları ve bahçelerinde çalışan ve yağış nedeniyle kontrol etmeye giden 8 kişi yoğun yağış nedeniyle konteyner ve ağaç üstlerinde mahsur kaldı.Bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Havadan helikopter de destek veriyor.

Son dakika! Gebze Ballıkayalar'da piknik yapmaya giden 8 kişi selde mahsur kaldı. Ekipler 8 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Selde mahsur kalanlardan 2'si çocuk 3 kişi kurtarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.