Gebze'de Bir Araya geldiler

Gebze 30.12.2017 - 14:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de Bir Araya geldiler

Başkan Karaosmanoğlu, Cem Vakfı Yöneticilerini makamında konuk etti. Çok verimli ve samimi bir şekilde geçen görüşmede birçok konu üzerine istişareler gerçekleştirildi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner, İnanç Hizmetleri Başkanı Eşref Doğan, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, Genel Müdür Hıdır Akbayır ve Alevi İnanç Hizmetleri Genel Sekreteri Serdar Gazi Gebze’deki çalışma ofisinde konuk etti. Ziyarette Kocaeli’deki bir ve beraber duygusunun inanç özelindeki tüm vatandaşların taleplerine dönük çözüm odaklı çaba sarf edilmesinin önemine de vurgu yapıldı.   ORTAK ÇALIŞMALARA İÇİN FİKİR BİRLİĞİNE VARDIKLAR Cem Vakfı yöneticileri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun inanç grupları karşısındaki tutum ve uygulamaları ziyaret heyetince de takdirle karşılandı. Cem Vakfı yöneticileri ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önümüzdeki dönemde de ortak çalışmalara imza atmak için de fikir birliğine vardıklarını da vurguladılar. Ziyaretin anısına Cem Vakfı yöneticileri Başkan Karaosmanoğlu’na hediye takdim etti.
Başkan Karaosmanoğlu, Cem Vakfı Yöneticilerini makamında konuk etti. Çok verimli ve samimi bir şekilde geçen görüşmede birçok konu üzerine istişareler gerçekleştirildi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner, İnanç Hizmetleri Başkanı Eşref Doğan, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, Genel Müdür Hıdır Akbayır ve Alevi İnanç Hizmetleri Genel Sekreteri Serdar Gazi Gebze’deki çalışma ofisinde konuk etti. Ziyarette Kocaeli’deki bir ve beraber duygusunun inanç özelindeki tüm vatandaşların taleplerine dönük çözüm odaklı çaba sarf edilmesinin önemine de vurgu yapıldı.

 

ORTAK ÇALIŞMALARA İÇİN FİKİR BİRLİĞİNE VARDIKLAR

Cem Vakfı yöneticileri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun inanç grupları karşısındaki tutum ve uygulamaları ziyaret heyetince de takdirle karşılandı. Cem Vakfı yöneticileri ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önümüzdeki dönemde de ortak çalışmalara imza atmak için de fikir birliğine vardıklarını da vurguladılar. Ziyaretin anısına Cem Vakfı yöneticileri Başkan Karaosmanoğlu’na hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.