Gebze'de Bu İddia Konuşuluyor

Gebze 26.02.2017 - 08:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de Bu İddia Konuşuluyor

Gebze de özel bir hastanede görevli doktorun cüzdanının çalınması üzerine hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı. İlçedeki özel bir hastanede çalışan doktor, bir süreliğine ayrıldığı odasına geri döndüğünde cüzdanının bıraktığı yerde olmadığını gördü. Doktorun bildirmesi üzerine hastanenin güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Kamera görüntülerinde hastaneye giren bir kişinin, koridorda bir süre beklediği ve doktorla sekreterinin ayrılmasının ardından odaya girdiği görülüyor. Kayıtlardan hastanenin diğer katlarına da çıkarak odaları kontrol ettiği anlaşılan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Gebze de özel bir hastanede görevli doktorun cüzdanının çalınması üzerine hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.

İlçedeki özel bir hastanede çalışan doktor, bir süreliğine ayrıldığı odasına geri döndüğünde cüzdanının bıraktığı yerde olmadığını gördü. Doktorun bildirmesi üzerine hastanenin güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Kamera görüntülerinde hastaneye giren bir kişinin, koridorda bir süre beklediği ve doktorla sekreterinin ayrılmasının ardından odaya girdiği görülüyor. Kayıtlardan hastanenin diğer katlarına da çıkarak odaları kontrol ettiği anlaşılan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.