19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de Bu Kuyumcuda Dolar Satılmıyor

Gebze 07.12.2016 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de Bu Kuyumcuda Dolar Satılmıyor

Gebze'de faaliyet gösteren bir kuyumcu, ekonomiye destek olabilmek için dolar satmıyor.

İş yeri sahibi Bekir Savaş, yaptığı açıklamada, sosyal medyada gündeme gelen "Dolarını boz" kampanyasına katkı vermek istediklerini söyledi. İş yerlerinde dolar satmamaya karar verdiklerini ifade eden Savaş, müşterilerin de bu durumu olumlu karşıladığını kaydetti. Savaş, olaya siyasi olarak bakmadıklarını, Türk ekonomisine katkı sağlamak istediklerini dile getirerek, "Dolar ve avro satmıyoruz, bozuyoruz. Kampanyayı görüp dükkana gelen müşteriler oldu. Bu kampanyaya destek verdiğimiz için teşekkür ediyorlar. Ülkemizi hep beraber kalkındıracağız. Nasıl 15 Temmuz darbe girişiminde millet beraber olduysa yine bu zamanda da badireleri birlikte atlatacağız. Geleceğe umutla bakıyorum, daha iyi olacağına inanıyorum." şeklinde konuştu. "Dolarlar altına çeviriliyor" Son 3 günde dolar bozdurma oranının yüzde 300-400 arttığını anlatan Savaş, altına talebin de bu dönemde arttığını bildirdi. Savaş, vatandaşların gram, çeyrek ve cumhuriyet altına yöneldiğini belirterek, "Herkes dolarını bozduruyor. Dün bir teyzemiz geldi yüklü miktarda dolarını altına çevirdi. Oldukça destek var. Şu ana kadar tek seferde döviz karşılığında 400-500 gram verdik." ifadesini kullandı.
Gebze'de faaliyet gösteren bir kuyumcu, ekonomiye destek olabilmek için dolar satmıyor.

İş yeri sahibi Bekir Savaş, yaptığı açıklamada, sosyal medyada gündeme gelen "Dolarını boz" kampanyasına katkı vermek istediklerini söyledi.

İş yerlerinde dolar satmamaya karar verdiklerini ifade eden Savaş, müşterilerin de bu durumu olumlu karşıladığını kaydetti. Savaş, olaya siyasi olarak bakmadıklarını, Türk ekonomisine katkı sağlamak istediklerini dile getirerek, "Dolar ve avro satmıyoruz, bozuyoruz. Kampanyayı görüp dükkana gelen müşteriler oldu. Bu kampanyaya destek verdiğimiz için teşekkür ediyorlar. Ülkemizi hep beraber kalkındıracağız. Nasıl 15 Temmuz darbe girişiminde millet beraber olduysa yine bu zamanda da badireleri birlikte atlatacağız. Geleceğe umutla bakıyorum, daha iyi olacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

"Dolarlar altına çeviriliyor"

Son 3 günde dolar bozdurma oranının yüzde 300-400 arttığını anlatan Savaş, altına talebin de bu dönemde arttığını bildirdi. Savaş, vatandaşların gram, çeyrek ve cumhuriyet altına yöneldiğini belirterek, "Herkes dolarını bozduruyor. Dün bir teyzemiz geldi yüklü miktarda dolarını altına çevirdi. Oldukça destek var. Şu ana kadar tek seferde döviz karşılığında 400-500 gram verdik." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.