GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze’de çocuk hakları kutlandı

Gebze 22.11.2019 - 17:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de çocuk hakları kutlandı

Gebze Kaymakamlığı ve Kocaeli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde Dünya Çocuk Hakları Günü etkinliği, tüm Kocaeli genelinden gelen çocuklar ve ailelerinin katılımı ile gerçekleşti. Gebze Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler’in yanı sıra Kocaeli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Kocaeli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yrd. Şerafettin Öztürk, Kocaeli İl Göç İdaresi Göç Uzmanı Ülkü Doğan, Gebze Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Gebze Sosyal Hizmet Merkezi Müdür V. Nergis Kasa, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Gençlik Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, Gebze SYDV Müdürü İpek Çulha, Gebze Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, Gebze İşkur Müdürü Nurullah Karataş, Kızılay Toplum Merkezi ve Mavi Kalem Derneği, Siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. BARIŞ DOLU BİR GELECEK Gebze Kaymakamı Mustafa Güler programda yaptığı konuşmada, “Her çatışma ve savaş en çok çocukları etkiler. Dünyanın birçok yerinde, birçok çocuk vatanından göç etmeye zorlanıyor. Birçok çocuk güvenli bir yuva bulmak için arayışta. Her çocuk ve bireyin çocuk haklarını bildiği, uyguladığı ve uygulattığı, çocuklarımız için hep birlikte yeniden inşa edeceğimiz barış dolu bir gelecek hedefi ile Dünya Çocuk Hakları Günü’ nü kutluyorum” dedi.  Protokol konuşmalarının ardından program; Arif Nihat Asya Ortaokulu Türk ve Suriyeli öğrencilerinin şiir ve şarkı dinletileri, Gebze Sosyal Hizmet Merkezi Sosyal Uyum Grubu Suriyeli çocuklar ve Çayırova Sevgi Evleri Türk çocuklar folklor ekibi gösterileri, Gençlik ve Spor Müdürlüğü teakwondo ekibi ve jimnastik gösterileri, yarışmalar ve atölye çalışmaları ile devam etti. Yarışmalar sonunda hediyelerin dağıtılmasının akabinde etkinlik sona erdi.

Gebze Kaymakamlığı ve Kocaeli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde Dünya Çocuk Hakları Günü etkinliği, tüm Kocaeli genelinden gelen çocuklar ve ailelerinin katılımı ile gerçekleşti. Gebze Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler’in yanı sıra Kocaeli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Kocaeli Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yrd. Şerafettin Öztürk, Kocaeli İl Göç İdaresi Göç Uzmanı Ülkü Doğan, Gebze Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Gebze Sosyal Hizmet Merkezi Müdür V. Nergis Kasa, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Gençlik Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, Gebze SYDV Müdürü İpek Çulha, Gebze Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, Gebze İşkur Müdürü Nurullah Karataş, Kızılay Toplum Merkezi ve Mavi Kalem Derneği, Siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BARIŞ DOLU BİR GELECEK

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler programda yaptığı konuşmada, “Her çatışma ve savaş en çok çocukları etkiler. Dünyanın birçok yerinde, birçok çocuk vatanından göç etmeye zorlanıyor. Birçok çocuk güvenli bir yuva bulmak için arayışta. Her çocuk ve bireyin çocuk haklarını bildiği, uyguladığı ve uygulattığı, çocuklarımız için hep birlikte yeniden inşa edeceğimiz barış dolu bir gelecek hedefi ile Dünya Çocuk Hakları Günü’ nü kutluyorum” dedi.  Protokol konuşmalarının ardından program; Arif Nihat Asya Ortaokulu Türk ve Suriyeli öğrencilerinin şiir ve şarkı dinletileri, Gebze Sosyal Hizmet Merkezi Sosyal Uyum Grubu Suriyeli çocuklar ve Çayırova Sevgi Evleri Türk çocuklar folklor ekibi gösterileri, Gençlik ve Spor Müdürlüğü teakwondo ekibi ve jimnastik gösterileri, yarışmalar ve atölye çalışmaları ile devam etti. Yarışmalar sonunda hediyelerin dağıtılmasının akabinde etkinlik sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.