Gebze’de Dergi Okuyarak Yolculuk

Gebze 13.02.2018 - 17:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de Dergi Okuyarak Yolculuk

Gebze’de sefer yapan Özel Halk Otobüsleri’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebzelilerin yolculuk yaptıkları esnada bilgilenmeleri için ‘Bilge Şehir Kocaeli’ dergileri bırakıldı.

Sanayi kenti markasının yanına son yıllarda gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası etkinliklerle ‘kültür ve sanat’ şehri kimliğini de ekleyen Kocaeli, adını aldığı Akça Koca(Akça Bilge)'nin yolundan ilerliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yapılan ‘kültür ve sanat’ etkinliklerinin yanında Kocaeli halkının okuyarak da bilinçlenmesi için Gebze Özel Halk Otobüsleri’ne ‘dergi ve gazete’ alanları oluşturdu. Otobüslere bırakılan gazete ve dergilerle Kocaeli’nin kültür sanat seviyesini daha yükseklere çıkması hedefleniyor. Vatandaşların Kocaeli ve Gebze gündeminden haberdar olmaları için yapılan uygulamadan vatandaşlar oldukça memnun. DAHA KAPSAMLI ŞEKİLDE DEVAM ETSİN Uygulamanın devamının gelmesini isteyen vatandaşlar, “Otobüslerde yapılan ‘Gazete ve dergi’ uygulamasını oldukça beğendik. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan dergilerde, Yapılan projeler hakkında bilgi alıyoruz. Bu uygulamada Gebze’nin yerel gazetelerinin de yer almasını temenni ediyoruz.” yorumunda bulundular. Vatandaşların uygulamadan memnun olduklarını belirten Özel Halk Otobüsü Şoförü, “Yolcularımız ‘Gazete ve dergi uygulamasından oldukça memnun. Buradan dergi, gazete ya da kitap alıp yerine başka kitaplar bırakan vatandaşlar var. Büyükşehir’in uygulamasının daha kapsamlı şekilde devam etmesini bekliyoruz.” diye konuştu.  KÜBRA AKABALI
Gebze’de sefer yapan Özel Halk Otobüsleri’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebzelilerin yolculuk yaptıkları esnada bilgilenmeleri için ‘Bilge Şehir Kocaeli’ dergileri bırakıldı.

Sanayi kenti markasının yanına son yıllarda gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası etkinliklerle ‘kültür ve sanat’ şehri kimliğini de ekleyen Kocaeli, adını aldığı Akça Koca(Akça Bilge)'nin yolundan ilerliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yapılan ‘kültür ve sanat’ etkinliklerinin yanında Kocaeli halkının okuyarak da bilinçlenmesi için Gebze Özel Halk Otobüsleri’ne ‘dergi ve gazete’ alanları oluşturdu. Otobüslere bırakılan gazete ve dergilerle Kocaeli’nin kültür sanat seviyesini daha yükseklere çıkması hedefleniyor. Vatandaşların Kocaeli ve Gebze gündeminden haberdar olmaları için yapılan uygulamadan vatandaşlar oldukça memnun.

DAHA KAPSAMLI ŞEKİLDE DEVAM ETSİN

Uygulamanın devamının gelmesini isteyen vatandaşlar, “Otobüslerde yapılan ‘Gazete ve dergi’ uygulamasını oldukça beğendik. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan dergilerde, Yapılan projeler hakkında bilgi alıyoruz. Bu uygulamada Gebze’nin yerel gazetelerinin de yer almasını temenni ediyoruz.” yorumunda bulundular. Vatandaşların uygulamadan memnun olduklarını belirten Özel Halk Otobüsü Şoförü, “Yolcularımız ‘Gazete ve dergi uygulamasından oldukça memnun. Buradan dergi, gazete ya da kitap alıp yerine başka kitaplar bırakan vatandaşlar var. Büyükşehir’in uygulamasının daha kapsamlı şekilde devam etmesini bekliyoruz.” diye konuştu. 

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.