19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de ders zili çaldı

Gebze 09.09.2019 - 11:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de ders zili çaldı

Gebze’de 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı Cumaköy’de bulunan Gayrettepe Rotary Kulübü Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.

Gayrettepe Rotary Kulübü Ortaokulu’nda gerçekleşen açılış programına; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, birim müdürleri, meclis üyeleri, muhtarlar, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan yaptı. Doğan, “Bugün 200 okulda eğitim öğretim yılını resmen başlatmış bulunuyoruz. Geleceğini güvence altına almak isteyen milletler imkânlarını yarının gençlerini eğitmek için kullanmalılar. Onlara değer veren milletler yükselmiş, onları ihmal eden milletler bunun bedelini ağır bir şekilde ödemişlerdir. Bütün milletler bir yarış içerisindedir ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacak insanları bizler yetiştireceğiz ve bunun için çok çalışacağız. Sevgili öğrenciler sizler de çok çalışın, ahlaklı olun. Gelecek sizlerin elinde yükselecek” diye konuştu.  ÇOCUKLARIMIZA ROL MODEL OLACAĞIZ Doğan’ın ardından Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz öğrencilere çaba göstermeleri gerektiklerini belirterek, “Gençlerimiz ve çocuklarımız bizim geleceğimiz. Burada öğretimle başlıyoruz ancak asıl eğitim ailede başlar. Anne ve babalar olarak onlara en iyi rol model olmak için çaba göstermeliyiz. Eğitimle verdiğimiz değerler, bilgisiyle bütünleşince mükemmel insanlar yetiştirmiş oluruz. Tarihte bilimde en iyileri en harikaları yapmışız. Bu süreçte çocuklarımıza rol model olacak öğretmenlerimize kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Başarıyı okul, aile ve çevre olarak bütünleştirirsek iyi şeyler elde ederiz. Bu bütünlüğü inşallah hep beraber sağlayacağız” açıklamasında bulundu.  ATATÜRK'ÜN İSTEDİĞİ SEVİYEYE ÇIKMALIYIZ Son olarak öğrencilere seslenen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Çocuklarımız okullarda bizlere emanet edildi. İnşallah onları ilim ve irfanla işleyeceğiz. Yapılacak yatırımın en önemlisi insana yatırımdır. Eğitim sadece çocuklarımıza bilgi depolamak değildir. Onları bilgiyle beraber, iyi ahlakla birlikte vatanını milletini seven nesiller yetiştirmeliyiz. Biz evlatlarımız hem bilgi hem de ahlak ışığında çift kanatlı olarak yetiştirmek istiyoruz. Bilimin irfanın ışığında aklının aydınlatılması, diğer taraftan da kalbinin ruhunun ahlaki ve milli değerlerle aydınlatılmasını istiyoruz. Bu toplumun her ferdinin uhdesinde olan bir görevdir. Biz bunu başarırsak Atatürk’ün bizlere gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarız. Bu gençlerimizin de bunu başaracağına inanıyoruz” dedi. Program protokol konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı gösterilerle devam etti. Protokol üyeleri öğrencilerle birlikte sınıflara çıkarak çocuklara derslerinde başarılar diledi.
Gebze’de 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı Cumaköy’de bulunan Gayrettepe Rotary Kulübü Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.

Gayrettepe Rotary Kulübü Ortaokulu’nda gerçekleşen açılış programına; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, birim müdürleri, meclis üyeleri, muhtarlar, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan yaptı. Doğan, “Bugün 200 okulda eğitim öğretim yılını resmen başlatmış bulunuyoruz. Geleceğini güvence altına almak isteyen milletler imkânlarını yarının gençlerini eğitmek için kullanmalılar. Onlara değer veren milletler yükselmiş, onları ihmal eden milletler bunun bedelini ağır bir şekilde ödemişlerdir. Bütün milletler bir yarış içerisindedir ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacak insanları bizler yetiştireceğiz ve bunun için çok çalışacağız. Sevgili öğrenciler sizler de çok çalışın, ahlaklı olun. Gelecek sizlerin elinde yükselecek” diye konuştu. 

ÇOCUKLARIMIZA ROL MODEL OLACAĞIZ
Doğan’ın ardından Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz öğrencilere çaba göstermeleri gerektiklerini belirterek, “Gençlerimiz ve çocuklarımız bizim geleceğimiz. Burada öğretimle başlıyoruz ancak asıl eğitim ailede başlar. Anne ve babalar olarak onlara en iyi rol model olmak için çaba göstermeliyiz. Eğitimle verdiğimiz değerler, bilgisiyle bütünleşince mükemmel insanlar yetiştirmiş oluruz. Tarihte bilimde en iyileri en harikaları yapmışız. Bu süreçte çocuklarımıza rol model olacak öğretmenlerimize kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Başarıyı okul, aile ve çevre olarak bütünleştirirsek iyi şeyler elde ederiz. Bu bütünlüğü inşallah hep beraber sağlayacağız” açıklamasında bulundu. 

ATATÜRK'ÜN İSTEDİĞİ SEVİYEYE ÇIKMALIYIZ
Son olarak öğrencilere seslenen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Çocuklarımız okullarda bizlere emanet edildi. İnşallah onları ilim ve irfanla işleyeceğiz. Yapılacak yatırımın en önemlisi insana yatırımdır. Eğitim sadece çocuklarımıza bilgi depolamak değildir. Onları bilgiyle beraber, iyi ahlakla birlikte vatanını milletini seven nesiller yetiştirmeliyiz. Biz evlatlarımız hem bilgi hem de ahlak ışığında çift kanatlı olarak yetiştirmek istiyoruz. Bilimin irfanın ışığında aklının aydınlatılması, diğer taraftan da kalbinin ruhunun ahlaki ve milli değerlerle aydınlatılmasını istiyoruz. Bu toplumun her ferdinin uhdesinde olan bir görevdir. Biz bunu başarırsak Atatürk’ün bizlere gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarız. Bu gençlerimizin de bunu başaracağına inanıyoruz” dedi. Program protokol konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı gösterilerle devam etti. Protokol üyeleri öğrencilerle birlikte sınıflara çıkarak çocuklara derslerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.