Gebze'de düğün havasında seçim!

Gebze 08.12.2019 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze'de düğün havasında seçim!

Siyasi partilerin kongre süreçlerinin başlangıcı olan delege seçimleri heyecanı, bugün AK Parti için Gebze bölgesinde yaşanıyor. AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda kurulan sandıklara parti üyelerinin yoğun ilgisi olduğu gözlemlendi. İlçe teşkilatında Hacı Halil, Osman Yılmaz, Mustafa Paşa ve köy mahalleleri için kurulan sandıklara, AK Parti’ye gönül vermiş vatandaşlar giderek, ilçe seçimlerinde oy kullanacak delegeleri belirlemek üzere görevlerini icra ediyor. AK Parti Gebze’nin üst kurmayları, oy kullanma işleminin başladığı 10.00’dan bu yana parti teşkilatındaki yerleri aldılar. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı yöneticileri ile meclis üyeleri, sandık başında görev yapan partilileri ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. “PARTİMİZE YAKIŞIR BİR SEÇİM OLUYOR” Gazetemize açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı İrfan Ayar, katılımın son derece yüksek olduğunu belirterek şunları aktardı; “Gerçekten yüksek sayıda bir katılım var. Yapılan delege seçimleri tam bir bayram havasında geçiyor. Partimizin disiplini içerisinde delege seçimlerini gerçekleştiriyoruz. 4 mahallemiz ve köy mahalleleri için sandıklar burada kuruldu. Partimize yakışır bir seçim oluyor. Ben buradan partimizin bütün üyelerine sizlerin aracılığı ile teşekkürlerimi sunuyorum.” Gebze bölgesinde yaşanan delege seçimi heyecanı için oy verme işlemi saat 17.00’da sona erecek ve ilçe teşkilatlarının 400’er kişilik delegeleri netlik kazanacak.

Siyasi partilerin kongre süreçlerinin başlangıcı olan delege seçimleri heyecanı, bugün AK Parti için Gebze bölgesinde yaşanıyor. AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda kurulan sandıklara parti üyelerinin yoğun ilgisi olduğu gözlemlendi. İlçe teşkilatında Hacı Halil, Osman Yılmaz, Mustafa Paşa ve köy mahalleleri için kurulan sandıklara, AK Parti’ye gönül vermiş vatandaşlar giderek, ilçe seçimlerinde oy kullanacak delegeleri belirlemek üzere görevlerini icra ediyor. AK Parti Gebze’nin üst kurmayları, oy kullanma işleminin başladığı 10.00’dan bu yana parti teşkilatındaki yerleri aldılar. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı yöneticileri ile meclis üyeleri, sandık başında görev yapan partilileri ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

“PARTİMİZE YAKIŞIR BİR SEÇİM OLUYOR”

Gazetemize açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı İrfan Ayar, katılımın son derece yüksek olduğunu belirterek şunları aktardı; “Gerçekten yüksek sayıda bir katılım var. Yapılan delege seçimleri tam bir bayram havasında geçiyor. Partimizin disiplini içerisinde delege seçimlerini gerçekleştiriyoruz. 4 mahallemiz ve köy mahalleleri için sandıklar burada kuruldu. Partimize yakışır bir seçim oluyor. Ben buradan partimizin bütün üyelerine sizlerin aracılığı ile teşekkürlerimi sunuyorum.” Gebze bölgesinde yaşanan delege seçimi heyecanı için oy verme işlemi saat 17.00’da sona erecek ve ilçe teşkilatlarının 400’er kişilik delegeleri netlik kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.