Gebze’de engelsiz nikâh

Gebze 04.12.2019 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de engelsiz nikâh

Gebze Belediyesi Aralık ayı olağan meclis oturumu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yönetiminde yapıldı. Toplantıda Gebze Belediyesi, belediyenin nikâh salonlarını engellilere ücretsiz olarak kiraya verilmesi kararlaştırıldı. Gebze Belediyesi aralık ayı olağan meclis toplantısı dün Gebze Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantı yoklama ile başladı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebi ile meclis toplantısının açılış konuşmasında engelliler gününü kutlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bir konuşma yaptı. Büyükgöz, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle tüm engellilerimizin gününü kutluyorum. Onlar bize Allah’ın emanetidir. Biz de bu emanete en iyi şekilde refakat etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün önemine binaen engellilerin nikâh salonu ücretsiz kullandırılması önergesi de oy birliği ile gündem maddelerine eklendi. Gündeme alınan madde 3 partinin de onayı ile oy birliği ile kabul edildi. “1 TL OLMASINI DOĞRU BULMUYORUM” Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Partili meclis üyeleri Gebze Belediyesi’nin nikâh salonlarının 1 TL’ye kiraya verilmesi önergesinde bulundu. Önerge ile ilgili olarak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bunun doğru olmayacağını düşündüğünü söyleyerek, “Tüm vatandaşlara ücretsiz olmasının kamu vicdanıyla bağdaşmayacağının kanaatini taşıyorum. Ekonomik ve kamu hizmetlerinden eşitlikli şekilde doğru olmayacağını savunuyorum. Dar gelirli vatandaşlarımız zaten fakirlik belgesi getirdiğinde belediyemizin nikâh salonlarını ücretsiz olarak kiralayabiliyor. Bu ekonomik sıkıntılar uzun vadeli olmayacak. Gebze’deki kaynaklar hepimizin. Dar gelirli vatandaşımızın cebinden çıkan da hizmete kullanılıyor” dedi.

Gebze Belediyesi Aralık ayı olağan meclis oturumu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yönetiminde yapıldı. Toplantıda Gebze Belediyesi, belediyenin nikâh salonlarını engellilere ücretsiz olarak kiraya verilmesi kararlaştırıldı.

Gebze Belediyesi aralık ayı olağan meclis toplantısı dün Gebze Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantı yoklama ile başladı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebi ile meclis toplantısının açılış konuşmasında engelliler gününü kutlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bir konuşma yaptı. Büyükgöz, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle tüm engellilerimizin gününü kutluyorum. Onlar bize Allah’ın emanetidir. Biz de bu emanete en iyi şekilde refakat etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün önemine binaen engellilerin nikâh salonu ücretsiz kullandırılması önergesi de oy birliği ile gündem maddelerine eklendi. Gündeme alınan madde 3 partinin de onayı ile oy birliği ile kabul edildi.

“1 TL OLMASINI DOĞRU BULMUYORUM”

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Partili meclis üyeleri Gebze Belediyesi’nin nikâh salonlarının 1 TL’ye kiraya verilmesi önergesinde bulundu. Önerge ile ilgili olarak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bunun doğru olmayacağını düşündüğünü söyleyerek, “Tüm vatandaşlara ücretsiz olmasının kamu vicdanıyla bağdaşmayacağının kanaatini taşıyorum. Ekonomik ve kamu hizmetlerinden eşitlikli şekilde doğru olmayacağını savunuyorum. Dar gelirli vatandaşlarımız zaten fakirlik belgesi getirdiğinde belediyemizin nikâh salonlarını ücretsiz olarak kiralayabiliyor. Bu ekonomik sıkıntılar uzun vadeli olmayacak. Gebze’deki kaynaklar hepimizin. Dar gelirli vatandaşımızın cebinden çıkan da hizmete kullanılıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.