19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de Erteleme Yok!

Gebze 22.12.2017 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de Erteleme Yok!

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, “Daha önce karar aldığımız gibi Gebze kongresi zamanında yapılacak.” dedi.

Geçtiğimiz gün CHP Gebze İlçe Bakanı Musa Yılmaz basınla bir araya gelerek icra kurulunu tanıtmıştı. Başkan Yılmaz, basın buluşmasında CHP Gebze İlçe Kadın Kolları kongresinin yoğun program akışından dolayı ertelenebileceğini söylemişti. Yılmaz’ın erteleme açıklamasından sonra CHP Kocaeli İl Başkanı Sevim Pekyörür bir açıklama yaparak kongrenin ertelenmeyeceğini söyledi. Başkan Pekyörür yaptığı açıklamada, “Gebze kadın kolları seçimimizi 24 Aralık Pazar günü gerçekleştirme kararı aldık. Bir taraftan ana kademe seçimleri sürerken diğer taraftan bizim de kongre takvimimiz işliyor.”dedi. ZAMANINDA YAPILACAK Pekyörür kongrenin belirtilen tarihte yapılacağını ve herhangi bir iptal yada ertelemenin söz konusu olmadığının altını çizerek, “Daha önce karar aldığımız gibi Gebze kongresi zamanında yapılacak. Onun öncesinde Sayın Genel Başkanımızın ilimizdeki programı için çalışıyoruz, kendisini burada en iyi şekilde ağırlamak ve verimli program oluşturmak için kadın kolları olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bu bizim kongreyi ertelememize sebep olacak bir durum değil. Kimse merak etmesin, kadınlar her yere yetişir, sorumluluklarını bilir. Kongremizde aday olacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.” Dedi.      
CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, “Daha önce karar aldığımız gibi Gebze kongresi zamanında yapılacak.” dedi.

Geçtiğimiz gün CHP Gebze İlçe Bakanı Musa Yılmaz basınla bir araya gelerek icra kurulunu tanıtmıştı. Başkan Yılmaz, basın buluşmasında CHP Gebze İlçe Kadın Kolları kongresinin yoğun program akışından dolayı ertelenebileceğini söylemişti. Yılmaz’ın erteleme açıklamasından sonra CHP Kocaeli İl Başkanı Sevim Pekyörür bir açıklama yaparak kongrenin ertelenmeyeceğini söyledi. Başkan Pekyörür yaptığı açıklamada, “Gebze kadın kolları seçimimizi 24 Aralık Pazar günü gerçekleştirme kararı aldık. Bir taraftan ana kademe seçimleri sürerken diğer taraftan bizim de kongre takvimimiz işliyor.”dedi.

ZAMANINDA YAPILACAK

Pekyörür kongrenin belirtilen tarihte yapılacağını ve herhangi bir iptal yada ertelemenin söz konusu olmadığının altını çizerek, “Daha önce karar aldığımız gibi Gebze kongresi zamanında yapılacak. Onun öncesinde Sayın Genel Başkanımızın ilimizdeki programı için çalışıyoruz, kendisini burada en iyi şekilde ağırlamak ve verimli program oluşturmak için kadın kolları olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bu bizim kongreyi ertelememize sebep olacak bir durum değil. Kimse merak etmesin, kadınlar her yere yetişir, sorumluluklarını bilir. Kongremizde aday olacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.” Dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.