Gebze'de fabrikanın çatısı yandı

Gebze 09.05.2020 - 14:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze'de fabrikanın çatısı yandı

Gebze'de bir perde fabrikasının çatısında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi 2. Caddesi'nde perde üretimi yapılan bir firmanın çatısında, saat 07.00 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Gelen ekipler, yangına müdahale etti. Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü. Bugün üretiminin olmadığı belirtilen fabrikada, itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor. YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ  Gebze'de 2 katlı bir fabrikanın çatısında başlayan yangın, itfaiyenin yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla söndürüldü. Büyük bölümü yanan çatının bir kısmında çökme meydana geldi. İtfaiye ekipleri, yangının başlangıç noktasını ve sebebini bulmak için çalışma başlattı.     
Gebze'de bir perde fabrikasının çatısında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi 2. Caddesi'nde perde üretimi yapılan bir firmanın çatısında, saat 07.00 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Gelen ekipler, yangına müdahale etti. Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü.

Bugün üretiminin olmadığı belirtilen fabrikada, itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ 

Gebze'de 2 katlı bir fabrikanın çatısında başlayan yangın, itfaiyenin yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla söndürüldü. Büyük bölümü yanan çatının bir kısmında çökme meydana geldi. İtfaiye ekipleri, yangının başlangıç noktasını ve sebebini bulmak için çalışma başlattı. 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.