GEBZE’DE FECİ KAZA!

Gebze 02.02.2016 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE’DE FECİ KAZA!

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde İstanbul Caddesi’nde feci kaza. Edinilen bilgiye göre; Gebze Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi’nde meydana gelen kaza da ölen olmazken hafif yaralanan sürücülerin yanı sıra her iki araçta da maddi hasar var. KAZAZEDELER KAVGA ETTİ Gebze Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi’nde kazalar ardı ardına geliyor. Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde İstanbul Caddesi’nde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kaza da ölen olmazken hafif yaralanan sürücülerin yanı sıra her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrası tartışan tarafları çevredeki vatandaşlar ayırdı. SÜREKLİ KAZALAR OLUYOR Çevredeki vatandaşlardan edindiğimiz bilgelere göre Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde İstanbul Caddesi’nde bu tür kazalar sık sık oluyor. Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde oturan vatandaşlar bu konudan oldukça rahatsız. Gazetemize konuşan vatandaşlar “Cadde de kasis olmadığından dolayı sık sık kaza meydana geliyor. İlla birinin ölmesi mi lazım. Belediye buraya ne zaman bir kasis yapmayı düşünüyor. Bizler her kaza olduğunda yüreğimiz ağzımızda acaba bir şey oldu mu korkusuyla yardıma koşuyor. Yetkililerden bir an önce buraya bir kasis yapılmasını istiyoruz.” HABER: YAĞMUR SIR

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde İstanbul Caddesi’nde feci kaza. Edinilen bilgiye göre; Gebze Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi’nde meydana gelen kaza da ölen olmazken hafif yaralanan sürücülerin yanı sıra her iki araçta da maddi hasar var.

KAZAZEDELER KAVGA ETTİ

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi’nde kazalar ardı ardına geliyor. Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde İstanbul Caddesi’nde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kaza da ölen olmazken hafif yaralanan sürücülerin yanı sıra her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrası tartışan tarafları çevredeki vatandaşlar ayırdı.

SÜREKLİ KAZALAR OLUYOR

Çevredeki vatandaşlardan edindiğimiz bilgelere göre Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde İstanbul Caddesi’nde bu tür kazalar sık sık oluyor. Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde oturan vatandaşlar bu konudan oldukça rahatsız. Gazetemize konuşan vatandaşlar “Cadde de kasis olmadığından dolayı sık sık kaza meydana geliyor. İlla birinin ölmesi mi lazım. Belediye buraya ne zaman bir kasis yapmayı düşünüyor. Bizler her kaza olduğunda yüreğimiz ağzımızda acaba bir şey oldu mu korkusuyla yardıma koşuyor. Yetkililerden bir an önce buraya bir kasis yapılmasını istiyoruz.”

HABER: YAĞMUR SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.