19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de feci kaza!

Gebze 12.05.2019 - 16:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze'de feci kaza!

Gebze'de servis minibüsü ve panelvan aracın karıştığı kazada çok sayıda kişi yaralandı!

Edinilen bilgilere göre kaza bugün 16:00 sıralarında Gebze Tatlıkuyu Köprü altı İstanbul istikametinde meydana geldi. Servis minibüsü ve panelvan aracın karıştığı trafik kazasında çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Ayrıntılar birazdan gelecek....   Buraya tıklayarak videoyu izleyebilirsiniz.   
Gebze'de servis minibüsü ve panelvan aracın karıştığı kazada çok sayıda kişi yaralandı!

Edinilen bilgilere göre kaza bugün 16:00 sıralarında Gebze Tatlıkuyu Köprü altı İstanbul istikametinde meydana geldi. Servis minibüsü ve panelvan aracın karıştığı trafik kazasında çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Ayrıntılar birazdan gelecek....

 

Buraya tıklayarak videoyu izleyebilirsiniz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.