Gebze’de FETÖ’yü anlattı!

Gebze 11.11.2016 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze’de FETÖ’yü anlattı!

Milli Çözüm Dergisi tarafından Gebze’de düzenlenen, “Yeni Darbe Kışkırtmaları ve Türkiye’nin Suriye’den Kuşatılması” konulu toplantıya katılan siyaset bilimci ve düşünür Ahmet Akgül önemli açıklamalar yaptı. Milli Çözüm Dergisi tarafından Gebze’de düzenlenen, “Yeni Darbe Kışkırtmaları ve Türkiye’nin Suriye’den Kuşatılması” konulu toplantıya katılan siyaset bilimci ve düşünür Ahmet Akgül önemli açıklamalar yaptı. FETÖ’nün CIA tarafından yönlendirilen bir yapı olduğunu ifade eden Ahmet Akgül şunları söyledi, “15 Temmuz 2016’da küresel güçler ve yerli işbirlikçilerle birlikte darbe teşebbüsünde bulundu. Ancak bu girişim  milletimiz, askerimiz ve polisimizin büyük gayreti ile defedildi. Tabi bu darbe girişiminden AK Parti’liler mağdur olduğunu söyleyerek bundan medet ummaya başladılar. 13 yıl aldatıldıkların söyleyerek bunu gündeme taşıdılar. Oysa birlikte ülkeyi yönettiler.  Düşünün Cumhurbaşkanı ve Başbakanının yüzlerce danışmanı var, MİT var devletin bütün olanakları fakat biz aldatıldık diyorsunuz. İyi de  sadece bu FETÖ ile çocuğunun okuması gibi nedenlerden dolayı mağdur olanların suçu ne? Onlar aldatılamaz mı? FETÖ  ile ilgili olarak suçu olanlar için gereken ne ise yapısın fakat suçu olmayan çok sayıda kişi mağdur durumda. Bu mağduriyetler çok büyük sorunları ortaya çıkacarak.”dedi.  ÜÇÜNCÜ DARBE GİRİŞİMİ  15 Temmuz darbe girişimi öncesinde ABD eski başkanı Bush’un danışmanı olan  Michael Rubin’in Türkiye’de iki darbe olduğunu üçüncüsünün ise yolda olduğunu söylediğini belirten Ahmet Akgül, “Bu CIA elemanı ve siyasonist strateji uzmanı olan Michael Rubin, üçüncü darbenin çok tehlikeli  olacağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bunu canıyla ödemekten kurtulamayacağını söyleme küstahlığı içinde oluyor. Michael Rubin bunu  15  Temmuz darbe girişiminden 4 ay önce açıklamıştı. Bugün FETÖ’yü kullananlar yarın  başka bir cemaat ve tarikatıda kışkırtabilir, kullanabilir”dedi.     FETÖ’CÜLERİN HEDEFİ OLDUK  FETÖ operasyonlarında  Milli Görüşçüler, Ülkücüler ve sağlam Atatürkçülerin hedef alındığını söyleyen Ahmet Akgül, “FETÖ ile hiçbir alakası olmayan düşüncenin insanı olanlar gözaltına alınıyor. Hedef bu yapılar oluyor. Biz FETÖ tehlikesini ve gerçeklerine yıllar önce  açıklamış ve bundan dolayı Ergenekon ve Balyoz gibi  davalarda yargılanmıştık. Bizi gözaltına alanlar FETÖ’cü elamanlardı. 5 yıldan önce  buradan çıkamazsın dediler fakat 5 günde çıktık. Çünkü biz hiçbir yasa dışı işe karışmadık sadece milletimizi ve ülkemizi  düşünerek çalışmalar yaptık. Milli Görüş’ün ülkemiz için tek kurutuluş yolu olduğunu anlattık ve bunda haklı olduğumuzda yaşanan olaylarla ortaya çıkmıştır”dedi.      

Milli Çözüm Dergisi tarafından Gebze’de düzenlenen, “Yeni Darbe Kışkırtmaları ve Türkiye’nin Suriye’den Kuşatılması” konulu toplantıya katılan siyaset bilimci ve düşünür Ahmet Akgül önemli açıklamalar yaptı.

Milli Çözüm Dergisi tarafından Gebze’de düzenlenen, “Yeni Darbe Kışkırtmaları ve Türkiye’nin Suriye’den Kuşatılması” konulu toplantıya katılan siyaset bilimci ve düşünür Ahmet Akgül önemli açıklamalar yaptı. FETÖ’nün CIA tarafından yönlendirilen bir yapı olduğunu ifade eden Ahmet Akgül şunları söyledi, “15 Temmuz 2016’da küresel güçler ve yerli işbirlikçilerle birlikte darbe teşebbüsünde bulundu. Ancak bu girişim  milletimiz, askerimiz ve polisimizin büyük gayreti ile defedildi. Tabi bu darbe girişiminden AK Parti’liler mağdur olduğunu söyleyerek bundan medet ummaya başladılar. 13 yıl aldatıldıkların söyleyerek bunu gündeme taşıdılar. Oysa birlikte ülkeyi yönettiler.  Düşünün Cumhurbaşkanı ve Başbakanının yüzlerce danışmanı var, MİT var devletin bütün olanakları fakat biz aldatıldık diyorsunuz. İyi de  sadece bu FETÖ ile çocuğunun okuması gibi nedenlerden dolayı mağdur olanların suçu ne? Onlar aldatılamaz mı? FETÖ  ile ilgili olarak suçu olanlar için gereken ne ise yapısın fakat suçu olmayan çok sayıda kişi mağdur durumda. Bu mağduriyetler çok büyük sorunları ortaya çıkacarak.”dedi. 

ÜÇÜNCÜ DARBE GİRİŞİMİ 

15 Temmuz darbe girişimi öncesinde ABD eski başkanı Bush’un danışmanı olan  Michael Rubin’in Türkiye’de iki darbe olduğunu üçüncüsünün ise yolda olduğunu söylediğini belirten Ahmet Akgül, “Bu CIA elemanı ve siyasonist strateji uzmanı olan Michael Rubin, üçüncü darbenin çok tehlikeli  olacağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bunu canıyla ödemekten kurtulamayacağını söyleme küstahlığı içinde oluyor. Michael Rubin bunu  15  Temmuz darbe girişiminden 4 ay önce açıklamıştı. Bugün FETÖ’yü kullananlar yarın  başka bir cemaat ve tarikatıda kışkırtabilir, kullanabilir”dedi.

 

 

FETÖ’CÜLERİN HEDEFİ OLDUK 

FETÖ operasyonlarında  Milli Görüşçüler, Ülkücüler ve sağlam Atatürkçülerin hedef alındığını söyleyen Ahmet Akgül, “FETÖ ile hiçbir alakası olmayan düşüncenin insanı olanlar gözaltına alınıyor. Hedef bu yapılar oluyor. Biz FETÖ tehlikesini ve gerçeklerine yıllar önce  açıklamış ve bundan dolayı Ergenekon ve Balyoz gibi  davalarda yargılanmıştık. Bizi gözaltına alanlar FETÖ’cü elamanlardı. 5 yıldan önce  buradan çıkamazsın dediler fakat 5 günde çıktık. Çünkü biz hiçbir yasa dışı işe karışmadık sadece milletimizi ve ülkemizi  düşünerek çalışmalar yaptık. Milli Görüş’ün ülkemiz için tek kurutuluş yolu olduğunu anlattık ve bunda haklı olduğumuzda yaşanan olaylarla ortaya çıkmıştır”dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.