19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de freni boşalan araç markete girdi

09.07.2016 - 13:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de freni boşalan araç markete girdi

Gebze de park halindeyken freni boşalan ticari taksi, bir markete girdi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Gebze Beylikbağı Mahallesi Yaşardoğu Caddesi'nde bulunan Sari Camii önünde meydana geldi. İddiaya göre, park halinde bulunan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 41 T 3155 plakalı ticari taksinin bir anda frenleri boşaldı ve caddede bulunan bir markete çarptı. Kaza sırasında markette bir kişinin olduğu öğrenilirken araç marketin camlarına çarparak durabildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken dükkanda maddi hasar meydana geldi. Görgü şahitleri, “Taksi park halinde duruyordu. Aniden hareketlendi ve kısa sürede büfeye çarptı. Kazada şans eseri kimse yaralanmadı” dedi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Gebze de park halindeyken freni boşalan ticari taksi, bir markete girdi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Gebze Beylikbağı Mahallesi Yaşardoğu Caddesi'nde bulunan Sari Camii önünde meydana geldi. İddiaya göre, park halinde bulunan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 41 T 3155 plakalı ticari taksinin bir anda frenleri boşaldı ve caddede bulunan bir markete çarptı. Kaza sırasında markette bir kişinin olduğu öğrenilirken araç marketin camlarına çarparak durabildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken dükkanda maddi hasar meydana geldi.

Görgü şahitleri, “Taksi park halinde duruyordu. Aniden hareketlendi ve kısa sürede büfeye çarptı. Kazada şans eseri kimse yaralanmadı” dedi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.