19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de Gaziler Günü Kutlanacak

Gebze 17.09.2018 - 17:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de Gaziler Günü Kutlanacak

24 Ağustos 2003 tarih ve 25209 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 19 Eylül Gaziler Günü Gebze’de kutlanacak. Kutlama Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak.

19 Eylül 2018 Çarşamba günü (yarın) saat 10.00’da Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda kutlanacak olan Gaziler Günü’nde; Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanlığı Atatürk Anıtı’na çelenk sunacak. Saat 09.15’te Gebze Belediyesi Mehteran Takımı gösteri düzenleyecek. Törende Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Yunus Aktaş tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapacak. Gaziler adına Kore Gazisi Kamil Başer’in konuşacak. Yapılan konuşmaların ardından tören sona erecek. ÇAYIROVA’DA DA KUTLANACAK Çayırova’da saat 9.30’da başlayacak olan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gazi Cemil Göksu yapacak. Ayrıca yapılan resmi törenin ardından aynı gün akşam namazının ardından Çayırova Akse Camii’nde şehitler ve vefat eden gaziler için Kur’an-ı Kerim okunacak. KÜBRA AKABALI
24 Ağustos 2003 tarih ve 25209 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 19 Eylül Gaziler Günü Gebze’de kutlanacak. Kutlama Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak.

19 Eylül 2018 Çarşamba günü (yarın) saat 10.00’da Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda kutlanacak olan Gaziler Günü’nde; Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanlığı Atatürk Anıtı’na çelenk sunacak. Saat 09.15’te Gebze Belediyesi Mehteran Takımı gösteri düzenleyecek. Törende Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Yunus Aktaş tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapacak. Gaziler adına Kore Gazisi Kamil Başer’in konuşacak. Yapılan konuşmaların ardından tören sona erecek.

ÇAYIROVA’DA DA KUTLANACAK

Çayırova’da saat 9.30’da başlayacak olan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gazi Cemil Göksu yapacak. Ayrıca yapılan resmi törenin ardından aynı gün akşam namazının ardından Çayırova Akse Camii’nde şehitler ve vefat eden gaziler için Kur’an-ı Kerim okunacak.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.