19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de gelecek için çalışıyorlar

Eğitim 07.11.2020 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebze’de gelecek için çalışıyorlar

Gebze’nin yüz akı olan Yücel Boru Fen Lisesi’nde öğrenciler laboratuvarlarda çalışmaya devam ediyor. Corona virüsü salgınında kademeli olarak başlayan yüz yüze eğitimde son olarak üçüncü aşamaya gelinmişti. Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı tedbirler kapsamında ilk olarak okul öncesi ile 1, 2, 3, 4 sınıflara ek olarak 8. ve 12. sınıflar yüz yüze eğitime başlamıştı. Bakanlık 5. ve 9. sınıfları da geçtiğimiz pazartesi yüz yüze eğitim uygulamasına dahil ederek 3. aşamayı başlatmıştı.   GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI Aşamalı yüz yüze eğitimde Gebze’nin yüz akı olan Yücel Boru Fen Lisesi’nde öğrenciler laboratuvarlarda çalışmaya devam ediyor. Geleceğin bilim insanlarının yetiştiğini ifade eden Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa, “Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi sürecinde seyreltilmiş eğitim-öğretim modelinde de geleceğin bilim insanları Yücel Boru Fen Lisesi'nden yetişmeye devam ediyor. Dur durak demeden öğrencilerimize canla başla emek veren irfan ordusuna kurumum adına teşekkür ederim. Güzel eserler bırakmak için çok çalışmak gerekir. Her şey ülkemizin bekası için” dedi.

Gebze’nin yüz akı olan Yücel Boru Fen Lisesi’nde öğrenciler laboratuvarlarda çalışmaya devam ediyor. Corona virüsü salgınında kademeli olarak başlayan yüz yüze eğitimde son olarak üçüncü aşamaya gelinmişti. Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı tedbirler kapsamında ilk olarak okul öncesi ile 1, 2, 3, 4 sınıflara ek olarak 8. ve 12. sınıflar yüz yüze eğitime başlamıştı. Bakanlık 5. ve 9. sınıfları da geçtiğimiz pazartesi yüz yüze eğitim uygulamasına dahil ederek 3. aşamayı başlatmıştı.

 

GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI

Aşamalı yüz yüze eğitimde Gebze’nin yüz akı olan Yücel Boru Fen Lisesi’nde öğrenciler laboratuvarlarda çalışmaya devam ediyor. Geleceğin bilim insanlarının yetiştiğini ifade eden Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa, “Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi sürecinde seyreltilmiş eğitim-öğretim modelinde de geleceğin bilim insanları Yücel Boru Fen Lisesi'nden yetişmeye devam ediyor. Dur durak demeden öğrencilerimize canla başla emek veren irfan ordusuna kurumum adına teşekkür ederim. Güzel eserler bırakmak için çok çalışmak gerekir. Her şey ülkemizin bekası için” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.