19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de Geleneksel 7 Bölge 7 Tat Etkinliği

Gebze 19.12.2017 - 17:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de Geleneksel 7 Bölge 7 Tat Etkinliği

Gebze Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulu "Geleneksel Yedi Bölge Yedi Tat" etkinliği düzenliyor.

Gebze Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulu yerli malı haftası konseptinde 7 Bölge 7 Tat etkinliği düzenliyor. Konu ile ilgili açıklamayı Gebze Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Dinçer Ekinci yaptığı açıklamada, "Hafif ve Orta Zihinsel Engelli tanısı almış öğrencilerin eğitim aldığı ve meslek öğrendiği devlet okuluyuz. Okul olarak yiyecek içecek eğitimi hocalarımızın önderliğinde yerli malı haftasını farklı bir konsepte taşıyıp 7 BÖLGE 7 TAT haline getirdik. Bu kapsamda her bölgenin yemeklerini, kıyafetlerini, müziklerini sergileyerek kültürel farklılıkları öğrencilerimizin yaşayarak öğrenmesini sağlayacağız. Okulumuzun atölyelerinde öğrencilerimizin el emeği ile ortaya çıkardığı ürünler de sergilenecek. ŞÖLENE ÇEVİRMEK İSTEDİK Öğrencilerimiz ve ziyaretçilerimiz yemekleri tadacak yöresel müziklerle eğlenecekler. Etkinliğimizin planlanması ve uygulanması tamamen okulumuzun öğretmen, öğrenci ve velileriyle sağlandı. Yapılan etkinlikten kar amacı güdülmemektedir. Etkinliğimiz herkese açık ve ücretsizdir. Etkinliğimizin Amacı: Öncelikle öğrencilerimizin özel durumundan ötürü öğrenmelerinde farklı yöntem ve teknikleri kullanmak zorundayız. Bu durumdan yola çıkarak yerli malı etkinliğini de görsel şölene çevirmek istedik. Öğrencilerimizin kültürel farklılıkları deneyimlemesi daha kalıcı bir öğrenme sağlar. Bunun yanı sıra engelli çocukların başarılarını duyurmak ve toplumsal farkındalık oluşturmak istedik. Bu etkinliğin basın yoluyla daha fazla kişiye ulaşması ve farkındalığın artmasını amaçlıyoruz. Bu yüzden basın temsilcilerinin katılımı bizim için önemli." dedi.
Gebze Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulu "Geleneksel Yedi Bölge Yedi Tat" etkinliği düzenliyor.

Gebze Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulu yerli malı haftası konseptinde 7 Bölge 7 Tat etkinliği düzenliyor. Konu ile ilgili açıklamayı Gebze Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Dinçer Ekinci yaptığı açıklamada, "Hafif ve Orta Zihinsel Engelli tanısı almış öğrencilerin eğitim aldığı ve meslek öğrendiği devlet okuluyuz. Okul olarak yiyecek içecek eğitimi hocalarımızın önderliğinde yerli malı haftasını farklı bir konsepte taşıyıp 7 BÖLGE 7 TAT haline getirdik. Bu kapsamda her bölgenin yemeklerini, kıyafetlerini, müziklerini sergileyerek kültürel farklılıkları öğrencilerimizin yaşayarak öğrenmesini sağlayacağız. Okulumuzun atölyelerinde öğrencilerimizin el emeği ile ortaya çıkardığı ürünler de sergilenecek.

ŞÖLENE ÇEVİRMEK İSTEDİK

Öğrencilerimiz ve ziyaretçilerimiz yemekleri tadacak yöresel müziklerle eğlenecekler. Etkinliğimizin planlanması ve uygulanması tamamen okulumuzun öğretmen, öğrenci ve velileriyle sağlandı. Yapılan etkinlikten kar amacı güdülmemektedir. Etkinliğimiz herkese açık ve ücretsizdir. Etkinliğimizin Amacı: Öncelikle öğrencilerimizin özel durumundan ötürü öğrenmelerinde farklı yöntem ve teknikleri kullanmak zorundayız. Bu durumdan yola çıkarak yerli malı etkinliğini de görsel şölene çevirmek istedik. Öğrencilerimizin kültürel farklılıkları deneyimlemesi daha kalıcı bir öğrenme sağlar. Bunun yanı sıra engelli çocukların başarılarını duyurmak ve toplumsal farkındalık oluşturmak istedik. Bu etkinliğin basın yoluyla daha fazla kişiye ulaşması ve farkındalığın artmasını amaçlıyoruz. Bu yüzden basın temsilcilerinin katılımı bizim için önemli." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.