Gebze’de ‘Gönül Seferberliği’ başladı!

Gebze 13.10.2020 - 21:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de ‘Gönül Seferberliği’ başladı!

AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genzel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında Gebze’de sahaya indi.  Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında sahaya inen AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, ilçe binası önüne stant açarak üye olmak isteyenleri partiye üye yaptı. Üye çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan Gönül Seferberliği üye çalışmaları kapsamında parti binamız önüne stant açtık. Üye olmak isteyen vatandaşlarımızın burada üyelik işlemlerini gerçekleştirdik” dedi. SİYASETTE KADINLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın açmış olduğu üye standını ziyaret eden AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ise, “İlçe kongrelerimizi coşku dolu geçirdik. Tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde 2023, 2053 ve 2071 vizyonları olan bir partiyiz. 30 yaşında olan seçilme yaşını önce 25 ardından 18’e indirdik. Cumhurbaşkanımız kadınlarımızın aktif olarak siyasette bulunmasını çok önemsiyor. Bizde bu doğrultuda gençlere ve kadınlara ilçe başkanı düzeyinde, meclislerde, yönetimlerimizde görevler veriyoruz. Onlar da başarılı çalışmalar yapıyorlar” diye konuştu.  SAHADA DAHA HIZLI ÇALIŞACAĞIZ Gerçekleştirilen kongrenin ardından sahada çalışmaya başladıklarını dile getiren Başkan Kaya, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla başlatılan Gönül Seferberliği’ne 12 Ekim itibari ile başladık. İlk olarak parti binamız önünde üye standı açarak partimize üye olmak isteyen vatandaşlarımızın üyelik işlemlerini gerçekleştirdik. Sahada çalışmalarımızı daha hızlı yürüteceğiz. Gönül seferberliği kapsamında gayret gösteren kadın kollarına, gençlerimize ve tüm teşkilatlara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genzel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında Gebze’de sahaya indi. 
Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında sahaya inen AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, ilçe binası önüne stant açarak üye olmak isteyenleri partiye üye yaptı. Üye çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla başlatılan Gönül Seferberliği üye çalışmaları kapsamında parti binamız önüne stant açtık. Üye olmak isteyen vatandaşlarımızın burada üyelik işlemlerini gerçekleştirdik” dedi.


SİYASETTE KADINLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ
AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın açmış olduğu üye standını ziyaret eden AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ise, “İlçe kongrelerimizi coşku dolu geçirdik. Tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde 2023, 2053 ve 2071 vizyonları olan bir partiyiz. 30 yaşında olan seçilme yaşını önce 25 ardından 18’e indirdik. Cumhurbaşkanımız kadınlarımızın aktif olarak siyasette bulunmasını çok önemsiyor. Bizde bu doğrultuda gençlere ve kadınlara ilçe başkanı düzeyinde, meclislerde, yönetimlerimizde görevler veriyoruz. Onlar da başarılı çalışmalar yapıyorlar” diye konuştu. 


SAHADA DAHA HIZLI ÇALIŞACAĞIZ
Gerçekleştirilen kongrenin ardından sahada çalışmaya başladıklarını dile getiren Başkan Kaya, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla başlatılan Gönül Seferberliği’ne 12 Ekim itibari ile başladık. İlk olarak parti binamız önünde üye standı açarak partimize üye olmak isteyen vatandaşlarımızın üyelik işlemlerini gerçekleştirdik. Sahada çalışmalarımızı daha hızlı yürüteceğiz. Gönül seferberliği kapsamında gayret gösteren kadın kollarına, gençlerimize ve tüm teşkilatlara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.