19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de hakim ve savcılara terfi!

Gebze 03.12.2019 - 18:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de hakim ve savcılara terfi!

3 bin 514 yargı mensubunun bir üst dereceye terfi ettirilmesine ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Gebze Adliyesi’nde görev yapan 5 hakim ve 4 savcı da bir üst dereceye terfi etti. Hakim ve Savcılar Kurulu terfi kararlarını Resmi Gazete’de yayımladı. 3 bin 514 yargı mensubu üst dereceye yükseltilirken, listede de Gebze Adliyesi’nde görev yapan hakim ve savcılar da yer aldı. Buna göre 5 hakim ve 4 savcı bir üst dereceye terfi etti. TERFİ ALAN HAKİMLER Samet Akçer:Gebze Hakimi (6'ıncı derecede (A) intibak terfisi yaptı) Nedime Genç: Gebze Hakimi (8'inci derecede (A) intibak terfisi yaptı) Fulya Özbulut: Gebze Hakimi (8'inci derecede (A) intibak terfisi yaptı) Ece Hande Özgür: Gebze Hakimi (8'inci derecede (A) intibak terfisi yaptı) Emine Ürekli:Gebze Hakimi (8'inci derecede (A) intibak terfisi yaptı) Berivan Varol: Kocaeli Hakimi (8'inci derecede (A) intibak terfisi yaptı) TERFİ ALAN SAVCILAR Ertun Ergün: Gebze Cumhuriyet Savcısı(3'üncü derecede mümtazen yükselmeye layık oldu) Mehmet Apaydın: Gebze Cumhuriyet Savcısı (6'ıncı derecede mümtazen yükselmeye layık oldu) Hümeyra Çavdar: Gebze Cumhuriyet Savcısı(8'inci derecede (A) intibak terfi aldı) İbrahim Ethem Mercan: Gebze Cumhuriyet Savcısı(8'inci derecede (A) intibak terfi aldı)  

3 bin 514 yargı mensubunun bir üst dereceye terfi ettirilmesine ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Gebze Adliyesi’nde görev yapan 5 hakim ve 4 savcı da bir üst dereceye terfi etti. Hakim ve Savcılar Kurulu terfi kararlarını Resmi Gazete’de yayımladı. 3 bin 514 yargı mensubu üst dereceye yükseltilirken, listede de Gebze Adliyesi’nde görev yapan hakim ve savcılar da yer aldı. Buna göre 5 hakim ve 4 savcı bir üst dereceye terfi etti.

TERFİ ALAN HAKİMLER

Samet Akçer:Gebze Hakimi (6'ıncı derecede (A) intibak terfisi yaptı)

Nedime Genç: Gebze Hakimi (8'inci derecede (A) intibak terfisi yaptı)

Fulya Özbulut: Gebze Hakimi (8'inci derecede (A) intibak terfisi yaptı)

Ece Hande Özgür: Gebze Hakimi (8'inci derecede (A) intibak terfisi yaptı)

Emine Ürekli:Gebze Hakimi (8'inci derecede (A) intibak terfisi yaptı)

Berivan Varol: Kocaeli Hakimi (8'inci derecede (A) intibak terfisi yaptı)

TERFİ ALAN SAVCILAR

Ertun Ergün: Gebze Cumhuriyet Savcısı(3'üncü derecede mümtazen yükselmeye layık oldu)

Mehmet Apaydın: Gebze Cumhuriyet Savcısı (6'ıncı derecede mümtazen yükselmeye layık oldu)

Hümeyra Çavdar: Gebze Cumhuriyet Savcısı(8'inci derecede (A) intibak terfi aldı)

İbrahim Ethem Mercan: Gebze Cumhuriyet Savcısı(8'inci derecede (A) intibak terfi aldı)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.