19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de havaya ateş açtılar!

Gebze 21.06.2020 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de havaya ateş açtılar!

Gebze Mevlana Mahallesi’nde kimliği henüz belirlenemeyen bir grup maganda havaya ateş açtı. Gebze Mevlana Mahallesi’ndeki vatandaşlar tedirgin. Mahalle sakinleri havaya ateş açan magandaların yakalanması için emniyet güçlerine defalarca kez bildiride bulundu. Ancak uzun zamandır tespit edilemeyen magandalar dün gece de havaya ateş açınca mahalle sakinleri çileden çıktı. BALKONA DAHİ ÇIKAMIYORUZ Şikayetlerini sosyal medya hesapları üzerinden bildiren mahalle sakinleri, “Geceleri burada bir grup maganda sürekli havaya ateş açıyor. Daha önce de polis ekiplerine haber verdik ancak henüz magandalar yakalanmadı. Mahallede görev yapan bekçiler de durumdan bir haber. Çocuklarımızla evden dışarı çıkmayı bırakın balkondan dahi bakamaz olduk. Magandaların bir an önce bulunmasını istiyoruz” dediler.   VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gebze Mevlana Mahallesi’nde kimliği henüz belirlenemeyen bir grup maganda havaya ateş açtı.

Gebze Mevlana Mahallesi’ndeki vatandaşlar tedirgin. Mahalle sakinleri havaya ateş açan magandaların yakalanması için emniyet güçlerine defalarca kez bildiride bulundu. Ancak uzun zamandır tespit edilemeyen magandalar dün gece de havaya ateş açınca mahalle sakinleri çileden çıktı.

BALKONA DAHİ ÇIKAMIYORUZ

Şikayetlerini sosyal medya hesapları üzerinden bildiren mahalle sakinleri, “Geceleri burada bir grup maganda sürekli havaya ateş açıyor. Daha önce de polis ekiplerine haber verdik ancak henüz magandalar yakalanmadı. Mahallede görev yapan bekçiler de durumdan bir haber. Çocuklarımızla evden dışarı çıkmayı bırakın balkondan dahi bakamaz olduk. Magandaların bir an önce bulunmasını istiyoruz” dediler.

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.