19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de her yer sakin

Gebze 23.04.2020 - 15:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de her yer sakin

Corona virüs tedbirleri kapsamında dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde Gebze sessizliğini ve sakinliğini koruyor. Şehrin dört bir yanında yasak kapsamında vatandaşlar kurallara uyarken, kent uzun zamandır hiç olmadığı kadar sakin ve sessiz durumda. Corona virüs tedbirleri kapsamında ilan edilen dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde Gebze adeta terk edilmiş şehir görüntüsünde. Yasağın ilk gününü oldukça sakin ve sessiz geçiren kentte, saat 14.00’e kadar açık olan marketlere zaruri ihtiyaçlarını almaya gidenler dışında sokakta kimseler yer almıyor. Polis ekiplerinin kentin her yanında yaptığı denetimler dikkat çekerken kent sessiz, sakin ve bomboş görüntüsüyle tarihe tanıklık etmenin keyfini çıkarıyor.  EKİPLERDEN HUMMALI ÇALIŞMA Kurallara ve yasaklara uyan vatandaşların evlerine çekildiği kentte, herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken kent uzun yıllar sonra ilk defa bir bahar gününü bu denli kendi halinde geçiriyor. Gebze için tarihi günlerden birisi yaşanırken kentte ekiplerin sıkı çalışması sonucunda herhangi olumsuz görüntü söz konusu değil. Gebze, pazarı pazartesiye bağlayan geceye kadar sürecek olan yasağın sona ermesini, ardından da yeniden yaşama dönmenin beklentisini taşıyor. 

Corona virüs tedbirleri kapsamında dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde Gebze sessizliğini ve sakinliğini koruyor. Şehrin dört bir yanında yasak kapsamında vatandaşlar kurallara uyarken, kent uzun zamandır hiç olmadığı kadar sakin ve sessiz durumda.

Corona virüs tedbirleri kapsamında ilan edilen dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde Gebze adeta terk edilmiş şehir görüntüsünde. Yasağın ilk gününü oldukça sakin ve sessiz geçiren kentte, saat 14.00’e kadar açık olan marketlere zaruri ihtiyaçlarını almaya gidenler dışında sokakta kimseler yer almıyor. Polis ekiplerinin kentin her yanında yaptığı denetimler dikkat çekerken kent sessiz, sakin ve bomboş görüntüsüyle tarihe tanıklık etmenin keyfini çıkarıyor. 

EKİPLERDEN HUMMALI ÇALIŞMA

Kurallara ve yasaklara uyan vatandaşların evlerine çekildiği kentte, herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken kent uzun yıllar sonra ilk defa bir bahar gününü bu denli kendi halinde geçiriyor. Gebze için tarihi günlerden birisi yaşanırken kentte ekiplerin sıkı çalışması sonucunda herhangi olumsuz görüntü söz konusu değil. Gebze, pazarı pazartesiye bağlayan geceye kadar sürecek olan yasağın sona ermesini, ardından da yeniden yaşama dönmenin beklentisini taşıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.