Gebze'de Hırsızlık

Gebze 31.08.2017 - 06:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de Hırsızlık

Alınan bilgiye göre,  Osman Yılmaz Mahallesi  Kızılay Caddesi üzerinde bulunan kafeteryadaki kasadan 350 lira ile buradaki cüzdandan 600 lira çalındığı ihbarı üzerine polis ekipleri, iş yerine gelerek inceleme yaptı. Olay yerindeki güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, söz konusu şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Hırsızlık zanlısının kasadaki paraları alma anı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kafeteryaya başına kapüşon geçirip, elindeki bezle de yüzünü kapatarak giren şüphelinin bir süre yerde süründüğü, daha sonra kasadaki paraları aldığı görülüyor.

Alınan bilgiye göre,  Osman Yılmaz Mahallesi  Kızılay Caddesi üzerinde bulunan kafeteryadaki kasadan 350 lira ile buradaki cüzdandan 600 lira çalındığı ihbarı üzerine polis ekipleri, iş yerine gelerek inceleme yaptı.

Olay yerindeki güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, söz konusu şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Hırsızlık zanlısının kasadaki paraları alma anı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, kafeteryaya başına kapüşon geçirip, elindeki bezle de yüzünü kapatarak giren şüphelinin bir süre yerde süründüğü, daha sonra kasadaki paraları aldığı görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.