19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de Huzur Güven Uygulaması

Gebze 07.04.2017 - 08:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de Huzur Güven Uygulaması

Gebze de yapılan “Huzur ve Güven” uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 11 kişi yakalandı, 61 araç sürücüsüne 26 bin 469 TL ceza kesildi. Gebze de İlçe Emniyet, Terörle Mücadele, Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Uyuşturucu ile Mücadele, Trafik ve Çevik Kuvvet, Özel Harekat,  Jandarma, Belediye personeli, Sağlık, Gıda Tarım personeli olmak üzere toplamda 416 personelin katılımı ile gerçekleşen huzur uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 11 kişi yakalandı. 61 araç sahibine 26 bin 469 TL para cezası kesilirken 10 araç ise trafikten men edildi. Yapılan aramalarda bir miktar ekstazi olarak tabir edilen uyuşturucu hap, bir miktar bonzai ve 1 adet 7,65 milimetre tabanca yakalandı. Ayrıca uygulamaya  Narkotik köpeği  Pascal da katıldı.

Gebze de yapılan “Huzur ve Güven” uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 11 kişi yakalandı, 61 araç sürücüsüne 26 bin 469 TL ceza kesildi.

Gebze de İlçe Emniyet, Terörle Mücadele, Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Uyuşturucu ile Mücadele, Trafik ve Çevik Kuvvet, Özel Harekat,  Jandarma, Belediye personeli, Sağlık, Gıda Tarım personeli olmak üzere toplamda 416 personelin katılımı ile gerçekleşen huzur uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 11 kişi yakalandı. 61 araç sahibine 26 bin 469 TL para cezası kesilirken 10 araç ise trafikten men edildi. Yapılan aramalarda bir miktar ekstazi olarak tabir edilen uyuşturucu hap, bir miktar bonzai ve 1 adet 7,65 milimetre tabanca yakalandı.

Ayrıca uygulamaya  Narkotik köpeği  Pascal da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.