GEBZE’DE İFTARLI KUTLAMA!

Gebze 22.06.2017 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE’DE İFTARLI KUTLAMA!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba teşkilatını hem iftar da buluşturdu hem de referandum sonrası bir kez daha tebrik etti.

AK Parti Gebze İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyeleri iftar programında buluştu. Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, 16 Nisan Anayasa Referandumunda gösterdikleri çalışmadan dolayı Partilileri bir kez daha tebrik etti. AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, İftar programında bir araya geldi. Gebze İlçe Teşkilatı, Milletvekili Cemil Yaman, İlçe Yöneticileri ve meclis üyeleriyle, Eskihisar’da düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Teşkilat mensuplarına 16 Nisan referandumunda gösterdikleri başarı ve çalışmadan plaket verildiği programda Partililer, birlik ve beraberliğin sevincini yaşadılar. Gebze İlçe başkanı Hasan Soba öncülüğünde buluşan Partililer, Bayram öncesi geniş katılımlı program düzenlemiş oldu. KADİR GECESİNİ KUTLADI Referandumda yaptıkları çalışmayla Yüzde 60 evet oyu çıkarmayı başaran Gebze Teşkilatını tebrik eden İlçe Başkanı Hasan Soba, her seçimde Gebze’nin AK Parti’ye büyük destek verdiğini belirterek, Teşkilatın üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını söyledi. kadir Gecesi öncesi yapılan buluşma da partililerin Kadir Gecesini de tebrik eden Soba, “"Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır' Ayetin mealindeki ve uhrevi manasındaki esenliğin ülkemizi milletimizi ve tüm insanlığı kuşatmasını, bu mübarek gecenin gönüllerimizi ve ruh dünyamızı aydınlatmasını, huzur ve yardım bekleyen ehl-i İslâm'a ve tüm insanlığa  hayırlar getirmesini tüm kalbi duygularımla Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Kadir Geceniz Mübarek Olsun.”diye konuştu. KÖŞKER’DEN SİLVAN İZLENİMLERİ Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de düzenlenen iftar programından dolayı Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve İlçe Teşkilatına teşekkür etti. Ayağının tozuyla Silvan’dan gelir gelmez Partililerle buluşan Köşker, Danışman olarak atandığı Silvan’da yapılan çalışmalar ve izlenimlerini partililerle paylaştı. 16 Nisan’da Türkiye’nin tarihi bir değişim yaşadığını ifade eden Köşker, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında karalılıklar ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.    
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba teşkilatını hem iftar da buluşturdu hem de referandum sonrası bir kez daha tebrik etti.

AK Parti Gebze İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyeleri iftar programında buluştu. Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, 16 Nisan Anayasa Referandumunda gösterdikleri çalışmadan dolayı Partilileri bir kez daha tebrik etti.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, İftar programında bir araya geldi. Gebze İlçe Teşkilatı, Milletvekili Cemil Yaman, İlçe Yöneticileri ve meclis üyeleriyle, Eskihisar’da düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Teşkilat mensuplarına 16 Nisan referandumunda gösterdikleri başarı ve çalışmadan plaket verildiği programda Partililer, birlik ve beraberliğin sevincini yaşadılar. Gebze İlçe başkanı Hasan Soba öncülüğünde buluşan Partililer, Bayram öncesi geniş katılımlı program düzenlemiş oldu.

KADİR GECESİNİ KUTLADI

Referandumda yaptıkları çalışmayla Yüzde 60 evet oyu çıkarmayı başaran Gebze Teşkilatını tebrik eden İlçe Başkanı Hasan Soba, her seçimde Gebze’nin AK Parti’ye büyük destek verdiğini belirterek, Teşkilatın üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını söyledi. kadir Gecesi öncesi yapılan buluşma da partililerin Kadir Gecesini de tebrik eden Soba, “"Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır'

Ayetin mealindeki ve uhrevi manasındaki esenliğin ülkemizi milletimizi ve tüm insanlığı kuşatmasını, bu mübarek gecenin gönüllerimizi ve ruh dünyamızı aydınlatmasını, huzur ve yardım bekleyen ehl-i İslâm'a ve tüm insanlığa  hayırlar getirmesini tüm kalbi duygularımla Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Kadir Geceniz Mübarek Olsun.”diye konuştu.

KÖŞKER’DEN SİLVAN İZLENİMLERİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de düzenlenen iftar programından dolayı Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve İlçe Teşkilatına teşekkür etti. Ayağının tozuyla Silvan’dan gelir gelmez Partililerle buluşan Köşker, Danışman olarak atandığı Silvan’da yapılan çalışmalar ve izlenimlerini partililerle paylaştı. 16 Nisan’da Türkiye’nin tarihi bir değişim yaşadığını ifade eden Köşker, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında karalılıklar ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.