“Gebze’de ilçe olacak mahalleler var!”

Gebze 30.06.2020 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Gebze’de ilçe olacak mahalleler var!”

CHP GEBZE İLÇE BAŞKANI GÖKHAN ORHAN

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Kocaeli Milletvekilleri tarafından Gebze’nin il olmasıyla ilgili hazırlanarak meclise sunulan kanun teklifi hakkında açıklamada bulundu. Orhan açıklamasında Gebze’nin il olmayı hak ettiğini hatta Gebze’de ilçe olabilecek mahallelerin bulunduğunu dile getirdi. İşte CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın o açıklaması; Gebze, emeğin ve alın terinin başkenti olarak il olmayı sonuna kadar hak ediyor. Biz, uzun zamandır Gebze’nin il olması için mücadele ediyoruz. Vekillerimiz de sağ olsunlar bu konuda bize ön ayak oldular. Gebze, emeğin ve alın terinin başkenti olarak il olmayı sonuna kadar hak ediyor. Hatta Gebze bölgesi nüfus olarak da büyükşehirli il o olma statüsüne ulaşmış durumda. Gebze bölgesinde ilçe olabilecek büyüklükte mahallelerimiz var. Artık Gebze’nin kendi iradesini eline alması gerek, biz yönetim kurulumuzla değerlendirme yaptıktan sonra program çerçevesinde Gebze protokolünü ziyaret ederek, Gebze’nin il olması için desteklerini isteyeceğiz ve bu konuda görüşmeler gerçekleştireceğiz
CHP GEBZE İLÇE BAŞKANI GÖKHAN ORHAN

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Kocaeli Milletvekilleri tarafından Gebze’nin il olmasıyla ilgili hazırlanarak meclise sunulan kanun teklifi hakkında açıklamada bulundu. Orhan açıklamasında Gebze’nin il olmayı hak ettiğini hatta Gebze’de ilçe olabilecek mahallelerin bulunduğunu dile getirdi.

İşte CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın o açıklaması;

Gebze, emeğin ve alın terinin başkenti olarak il olmayı sonuna kadar hak ediyor. Biz, uzun zamandır Gebze’nin il olması için mücadele ediyoruz. Vekillerimiz de sağ olsunlar bu konuda bize ön ayak oldular. Gebze, emeğin ve alın terinin başkenti olarak il olmayı sonuna kadar hak ediyor. Hatta Gebze bölgesi nüfus olarak da büyükşehirli il o olma statüsüne ulaşmış durumda. Gebze bölgesinde ilçe olabilecek büyüklükte mahallelerimiz var. Artık Gebze’nin kendi iradesini eline alması gerek, biz yönetim kurulumuzla değerlendirme yaptıktan sonra program çerçevesinde Gebze protokolünü ziyaret ederek, Gebze’nin il olması için desteklerini isteyeceğiz ve bu konuda görüşmeler gerçekleştireceğiz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.