Gebze'de inat ve azim

Gebze 04.05.2015 - 08:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de inat ve azim

Gebze Denizli Göleti'nde ATV motosikletleriyle yarışlara hazırlanan sürücülerin azim ve inadı görenleri şaşırtıyor.

Seyredenlerin yüreklerini ağzına getiren sürücüler, yaptıkları hazırlık çalışmalarında da heyecanlarını üst seviyede tutuyor. Ankara'da düzenlenecek yarışmalar için arkadaşı Mehmet Canca ile birlikte Gebze Deniz Gölet'ine giden Selim Ustaoğlu, engebeli parkurlarda ATV sürdü. Mayıs ayında yapılacak yarışmalar için aralıksız çalışmalarını sürdüren motosiklet sevdalıları, canını dişine katıyor. Kimi zaman izleyenlerin 'buradan da nasıl geçti' dedirten parkurları hazırlık aşamalarında defalarca deneyen yarışmacıların ne kadar eziyet çektiği ise bu anlarda ortaya çıkıyor. Arkadaşı ile birlikte 4 saat süren hazırlık çalışmasında dağ sularının açtığı bir yarığın içinden geçmeye çalışan Ustaoğlu, ilk denemesinde başarılı olamadı. Daha sonra açısını değiştirerek geçmek isteyen Ustaoğlu, bu denemesinde de muvaffak olamadı. Düz yol olmasına rağmen o parkuru açmak için gayret sarf eden Ustaoğlu, izleyenlere, 'Bu kadar inat keçide bile yok' dedirtti. Ustaoğlu, sonunda arkadaşı Cancan'ın da yardımı ile çıkmayı başardı. Göletin etrafında oluşan küçük su birikintilerinden geçen iki kafadar nefes kesti.
Gebze Denizli Göleti'nde ATV motosikletleriyle yarışlara hazırlanan sürücülerin azim ve inadı görenleri şaşırtıyor.

Seyredenlerin yüreklerini ağzına getiren sürücüler, yaptıkları hazırlık çalışmalarında da heyecanlarını üst seviyede tutuyor. Ankara'da düzenlenecek yarışmalar için arkadaşı Mehmet Canca ile birlikte Gebze Deniz Gölet'ine giden Selim Ustaoğlu, engebeli parkurlarda ATV sürdü. Mayıs ayında yapılacak yarışmalar için aralıksız çalışmalarını sürdüren motosiklet sevdalıları, canını dişine katıyor.

Kimi zaman izleyenlerin 'buradan da nasıl geçti' dedirten parkurları hazırlık aşamalarında defalarca deneyen yarışmacıların ne kadar eziyet çektiği ise bu anlarda ortaya çıkıyor. Arkadaşı ile birlikte 4 saat süren hazırlık çalışmasında dağ sularının açtığı bir yarığın içinden geçmeye çalışan Ustaoğlu, ilk denemesinde başarılı olamadı. Daha sonra açısını değiştirerek geçmek isteyen Ustaoğlu, bu denemesinde de muvaffak olamadı. Düz yol olmasına rağmen o parkuru açmak için gayret sarf eden Ustaoğlu, izleyenlere, 'Bu kadar inat keçide bile yok' dedirtti. Ustaoğlu, sonunda arkadaşı Cancan'ın da yardımı ile çıkmayı başardı. Göletin etrafında oluşan küçük su birikintilerinden geçen iki kafadar nefes kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.