Gebze'de intihar...

Gebze 05.03.2016 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de intihar...

Gebze'de meydana gelen olayda bir kişi kendi evinde intihar ederek yaşamına son verdi.

Edinilen bilgilere göre: Olay dün gece saat:23:00 sıralarında Gebze Güzeller Mahallesi 908 sokak üzerinde bulunan bir evde meydana geldi. Metin Y adındaki 36 yaşında olan vatandaş henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı kendisine ait evde doğalgazı açarak intihar etti. YAKINLARI FARK ETTİ Daha sonra durumu fark eden genç adamın yakınları hemen emniyet güçleri ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Metin.Y’nin hayatını kaybettiğini belirledi.Hayatını kaybeden şahısın cansız bedeni incelenmek üzere morga kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Öte yandan polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Gebze'de meydana gelen olayda bir kişi kendi evinde intihar ederek yaşamına son verdi.

Edinilen bilgilere göre: Olay dün gece saat:23:00 sıralarında Gebze Güzeller Mahallesi 908 sokak üzerinde bulunan bir evde meydana geldi. Metin Y adındaki 36 yaşında olan vatandaş henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı kendisine ait evde doğalgazı açarak intihar etti.

YAKINLARI FARK ETTİ

Daha sonra durumu fark eden genç adamın yakınları hemen emniyet güçleri ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Metin.Y’nin hayatını kaybettiğini belirledi.Hayatını kaybeden şahısın cansız bedeni incelenmek üzere morga kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öte yandan polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.