Gebze’de işçiler sorunlara dikkat çekmek için yürüdü

Gebze 08.10.2020 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de işçiler sorunlara dikkat çekmek için yürüdü

Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 1 No’lu Şubesi, örgütlü olduğu fabrikalarda sağlık ve eğitim alanında yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek için yürüyüş düzenledi. Eylemlerle ilgili konuşan Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 1 No'lu Şube Başkanı Selçuk Çiftçi, “Kovid-19 işçi sınıfının hastalığına dönüşmüş durumda” dedi. DİSK Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 1 No'lu Şube üyesi işçiler, fabrikaların vardiya giriş çıkışlarında sağlık ve eğitim sorunlarına dikkat çekmek için yürüyüş düzenledi. “Parasız sağlık, parasız eğitim ve fırsat eşitliği istiyoruz” pankartı açan işçiler, fabrikalarda slogan atarak yürüyüş düzenledi. Eylemlerle ilgili konuşan Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 1 No'lu Şube Başkanı Selçuk Çiftçi, “Kovid-19 işçi sınıfının hastalığına dönüşmüş durumda. Pandemi sürecinden en çok etkilenen ne yazık ki işçi sınıfı oldu. Pandeminin üzerine okulların da açılmasıyla birlikte eğitim sorunuyla da karşı karşıya kaldık. Öğrencilerin internet ulaşımında yaşadıkları sorunlar ne yazık ki devam ediyor. DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 1 No'lu Şube olarak başta sağlık ve eğitim konusuna dikkat çekmek için bugün örgütlü olduğumuz işyerlerinde bir dizi yürüyüşler yaptık” diye konuştu.

Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 1 No’lu Şubesi, örgütlü olduğu fabrikalarda sağlık ve eğitim alanında yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek için yürüyüş düzenledi. Eylemlerle ilgili konuşan Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 1 No'lu Şube Başkanı Selçuk Çiftçi, “Kovid-19 işçi sınıfının hastalığına dönüşmüş durumda” dedi.

DİSK Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 1 No'lu Şube üyesi işçiler, fabrikaların vardiya giriş çıkışlarında sağlık ve eğitim sorunlarına dikkat çekmek için yürüyüş düzenledi. “Parasız sağlık, parasız eğitim ve fırsat eşitliği istiyoruz” pankartı açan işçiler, fabrikalarda slogan atarak yürüyüş düzenledi. Eylemlerle ilgili konuşan Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 1 No'lu Şube Başkanı Selçuk Çiftçi, “Kovid-19 işçi sınıfının hastalığına dönüşmüş durumda. Pandemi sürecinden en çok etkilenen ne yazık ki işçi sınıfı oldu. Pandeminin üzerine okulların da açılmasıyla birlikte eğitim sorunuyla da karşı karşıya kaldık. Öğrencilerin internet ulaşımında yaşadıkları sorunlar ne yazık ki devam ediyor. DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 1 No'lu Şube olarak başta sağlık ve eğitim konusuna dikkat çekmek için bugün örgütlü olduğumuz işyerlerinde bir dizi yürüyüşler yaptık” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.