Gebze'de İzgören izdihamı!

Gebze 29.02.2016 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de İzgören izdihamı!

Özellikle liderlik ve motivasyon konularında verdiği seminerlerle adından oldukça söz ettiren Ahmet Şerif İzgören Gebze'lilere seminer verdi.

Özellikle liderlik ve motivasyon konularında dünya çapında verdiği seminerlerle adından söz ettiren Ahmet Şerif İzgören Gebze Kültür Merkezi'nde vatandaşlarla buluştu. Gebze Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Gebze'ye gelen Ahmet Şerif İzgören, "Hayatımız Film" isimli seminerini Gebze'lilere anlattı. Türk sinemasından sahnelerle gerçekleşen seminerde birçok hikaye anlatan Ahmet Şerif İzgören, 1 saat 40 dakika boyunca sahnede kaldı. İzleyicilerden tam not alan seminer büyük ilgi gördü. SALON DOLDU TAŞTI Diğer programcılar gibi direk sahneye gelmek yerine seminer öncesi salonda katılımcılar ile tanışan Ahmet Şerif İzgören'i izlemeye gelenler salonu adeta doldu taşırdı. Seminere gelenler tüm koltukları doldururken, dışarıda kalanlar için ekran kuruldu. Ayrıca birçok vatandaş merdivenlere oturarak semineri takip ederken, bir grup ise Ahmet Şerif İzgören'in isteği üzerine semineri sahnede davet etti. Son dönemlerin en kalabalık programını gerçekleştiren Gebze Belediyesi ise bu programla tam not aldı. KİTABINI İMZALADI 1 saat 40 dakika boyunca seminer veren Ahmet Şerif İzgören, program sonunda katılımcıların kitaplarını imzaladı. Birçok hayranı bu esnada İzgören ile hatıra fotoğrafı çektirme imkanı da yakaladı.
Özellikle liderlik ve motivasyon konularında verdiği seminerlerle adından oldukça söz ettiren Ahmet Şerif İzgören Gebze'lilere seminer verdi.

Özellikle liderlik ve motivasyon konularında dünya çapında verdiği seminerlerle adından söz ettiren Ahmet Şerif İzgören Gebze Kültür Merkezi'nde vatandaşlarla buluştu. Gebze Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Gebze'ye gelen Ahmet Şerif İzgören, "Hayatımız Film" isimli seminerini Gebze'lilere anlattı. Türk sinemasından sahnelerle gerçekleşen seminerde birçok hikaye anlatan Ahmet Şerif İzgören, 1 saat 40 dakika boyunca sahnede kaldı. İzleyicilerden tam not alan seminer büyük ilgi gördü.


SALON DOLDU TAŞTI
Diğer programcılar gibi direk sahneye gelmek yerine seminer öncesi salonda katılımcılar ile tanışan Ahmet Şerif İzgören'i izlemeye gelenler salonu adeta doldu taşırdı. Seminere gelenler tüm koltukları doldururken, dışarıda kalanlar için ekran kuruldu. Ayrıca birçok vatandaş merdivenlere oturarak semineri takip ederken, bir grup ise Ahmet Şerif İzgören'in isteği üzerine semineri sahnede davet etti. Son dönemlerin en kalabalık programını gerçekleştiren Gebze Belediyesi ise bu programla tam not aldı.

KİTABINI İMZALADI
1 saat 40 dakika boyunca seminer veren Ahmet Şerif İzgören, program sonunda katılımcıların kitaplarını imzaladı. Birçok hayranı bu esnada İzgören ile hatıra fotoğrafı çektirme imkanı da yakaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.