19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZE’DE KADERİNE TERK EDİLEN LOJMANLAR

Gebze 23.07.2015 - 17:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE’DE KADERİNE TERK EDİLEN LOJMANLAR

Şanlıurfa Ceylanpınar’da iki polisin lojmanlarda şehit edilmesinin ardından kontroller arttırıldı. Bu olay ışığında Gebze’de bulunan lojmanları gözden geçirdik.

Şanlıurfa Ceylanpınar’da iki polisin lojmanlarda şehit edilmesinin ardından kontroller arttırıldı. Lojmanların güvenliğinin sorgulandığı olayların ardından Gebze ve Darıca’da güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. Dün Darıca AK Parti ilçe teşkilat binasının önünde bir ekip sabaha kadar nöbet tuttu. Önlemler sadece parti binalarıyla ilgili sınırlı kalmadı. Bir çok noktalarda polis ekipleri güvenlik önlemlerini aldı. Gebze'de işlevi sona eren ve Gebze Kışlası yeri ile birlikte değerlendirilen Gebze askeri gazinosu ile hemen karşısındaki askeri lojmanlar kullandığı lojman adeta kaderine terk edilmiş durumda. Yaya üst geçidinin bitişiğinde bulunması güvenlik önlemi alınmasını zorlasa da şuan ailelerin orada yaşamıyor olması bir nebze vatandaşların içini rahatlatıyor. Fakat sorun bununla bitmiyor. Gebze’de bulunan askeri lojmanlar çöp evlere dönmüş durumda. Hiç kimsenin yaşamadığı lojmanlara, yoldan geçen duyarsız vatandaşların çöp atmasından ötürü çevre kirliliği söz konusu. Bir zamanlar askerlerin nöbet tuttuğu askeri lojmanların bu görüntüsü görenlerin aklına ‘acaba burası ne olacak?’ sorusunu getiriyor.    
Şanlıurfa Ceylanpınar’da iki polisin lojmanlarda şehit edilmesinin ardından kontroller arttırıldı. Bu olay ışığında Gebze’de bulunan lojmanları gözden geçirdik.

Şanlıurfa Ceylanpınar’da iki polisin lojmanlarda şehit edilmesinin ardından kontroller arttırıldı. Lojmanların güvenliğinin sorgulandığı olayların ardından Gebze ve Darıca’da güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. Dün Darıca AK Parti ilçe teşkilat binasının önünde bir ekip sabaha kadar nöbet tuttu.

Önlemler sadece parti binalarıyla ilgili sınırlı kalmadı. Bir çok noktalarda polis ekipleri güvenlik önlemlerini aldı. Gebze'de işlevi sona eren ve Gebze Kışlası yeri ile birlikte değerlendirilen Gebze askeri gazinosu ile hemen karşısındaki askeri lojmanlar kullandığı lojman adeta kaderine terk edilmiş durumda. Yaya üst geçidinin bitişiğinde bulunması güvenlik önlemi alınmasını zorlasa da şuan ailelerin orada yaşamıyor olması bir nebze vatandaşların içini rahatlatıyor. Fakat sorun bununla bitmiyor. Gebze’de bulunan askeri lojmanlar çöp evlere dönmüş durumda. Hiç kimsenin yaşamadığı lojmanlara, yoldan geçen duyarsız vatandaşların çöp atmasından ötürü çevre kirliliği söz konusu. Bir zamanlar askerlerin nöbet tuttuğu askeri lojmanların bu görüntüsü görenlerin aklına ‘acaba burası ne olacak?’ sorusunu getiriyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.