Gebze'de kamyonunun aküsü bir ayda 8 kez çalındı

Gebze 08.11.2016 - 16:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de kamyonunun aküsü bir ayda 8 kez çalındı

Gebze'de nakliyecilik yapan Burhan Çakmak, kamyonunun aküsünün bir ay içinde 7 kez çalınması üzerine, aracın kasasında yatmaya başladı.

Çakmak, aracında uyuduğu sırada aküsü 8'inci kez çalınınca şaşırdı. Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi Şehit Halil Kamış Caddesi üzerinde oturan nakliyecilik yapan Burhan Çakmak, evinin önüne park ettiği kamyonunun aküsünün bir ayda 8 kez çalındığını söyledi. Hırsızlığı engellemek isteyen Burhan Çakmak, kamyonunun kasasında yatarken, aracın aküsünün yine çalındığını anlattı. Şikayette bulunması üzerine polisin gelerek incelemede bulunduğunu söyleyen Burhan Çakmak, hırsızların yakalanmasını istedi. "ARAÇTA YATMAYA BAŞLADIM" Aracında nöbet tuttuğunu belirten Burhan Çakmak, "Akü 7 kez çalınınca, engellemek için araçta yatmaya başladım. Nöbet tutuyorum, kasada yatıyorum. Geceleri donuyorum. Gece 03.00'e, 04.00'e kadar bekliyorum. Birşey olmuyor, uykum geliyor uykuya dalıyorum, aküyü yine çalmışlar. Bu işi aklım bir türlü almıyor" dedi. "Kış geldi ne yapacağım bilmiyorum" Her seferinde yeni bir akü satın alan Burhan Çakmak, "Artık nöbete alıştık. Eskiden kasaya çekyat koymuştum. Çekyatta yatıyordum ama her gün indir bindir zor olduğu için çekyatı çıkardım. Kış geldi ne yapacağım bilmiyorum. Bu hırsızın bulunmasını istiyorum" diye konuştu.
Gebze'de nakliyecilik yapan Burhan Çakmak, kamyonunun aküsünün bir ay içinde 7 kez çalınması üzerine, aracın kasasında yatmaya başladı.

Çakmak, aracında uyuduğu sırada aküsü 8'inci kez çalınınca şaşırdı.
Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi Şehit Halil Kamış Caddesi üzerinde oturan nakliyecilik yapan Burhan Çakmak, evinin önüne park ettiği kamyonunun aküsünün bir ayda 8 kez çalındığını söyledi. Hırsızlığı engellemek isteyen Burhan Çakmak, kamyonunun kasasında yatarken, aracın aküsünün yine çalındığını anlattı. Şikayette bulunması üzerine polisin gelerek incelemede bulunduğunu söyleyen Burhan Çakmak, hırsızların yakalanmasını istedi.

"ARAÇTA YATMAYA BAŞLADIM"
Aracında nöbet tuttuğunu belirten Burhan Çakmak, "Akü 7 kez çalınınca, engellemek için araçta yatmaya başladım. Nöbet tutuyorum, kasada yatıyorum. Geceleri donuyorum. Gece 03.00'e, 04.00'e kadar bekliyorum. Birşey olmuyor, uykum geliyor uykuya dalıyorum, aküyü yine çalmışlar. Bu işi aklım bir türlü almıyor" dedi.
"Kış geldi ne yapacağım bilmiyorum"
Her seferinde yeni bir akü satın alan Burhan Çakmak, "Artık nöbete alıştık. Eskiden kasaya çekyat koymuştum. Çekyatta yatıyordum ama her gün indir bindir zor olduğu için çekyatı çıkardım. Kış geldi ne yapacağım bilmiyorum. Bu hırsızın bulunmasını istiyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.