19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de kapalı pazarın çatısı adeta delindi

Gebze 30.09.2020 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de kapalı pazarın çatısı adeta delindi

Gebze Adem Yavuz Kapalı Pazar Yeri’nde pazarcılar, dün etkisini gösteren yağış nedeni ile zor anlar yaşadı. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan o anları sosyal medya hesabı aracılığıyla “Kimsesiz Gebze” notu ile paylaştı. Bölgemizde dün gök gürültülü sağanak yağmur ve dolu yağışı gerçekleşti. Gerçekleşen yağış sonrasında Gebze Adem Yavuz Kapalı Pazar Yeri’nin çatısı adeta delinerek pazarcıları zor durumda bıraktı. Önceki dönem Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in vizyon projelerinden olan kapalı Pazar yerinde yaşananları CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Orhan paylaşımına, “Kimsesiz Gebze” notunu düşerek yetkililerin Pazar alanında çalışma gerçekleştirmesi için göreve davet etti.

Gebze Adem Yavuz Kapalı Pazar Yeri’nde pazarcılar, dün etkisini gösteren yağış nedeni ile zor anlar yaşadı. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan o anları sosyal medya hesabı aracılığıyla “Kimsesiz Gebze” notu ile paylaştı.

Bölgemizde dün gök gürültülü sağanak yağmur ve dolu yağışı gerçekleşti. Gerçekleşen yağış sonrasında Gebze Adem Yavuz Kapalı Pazar Yeri’nin çatısı adeta delinerek pazarcıları zor durumda bıraktı. Önceki dönem Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in vizyon projelerinden olan kapalı Pazar yerinde yaşananları CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Orhan paylaşımına, “Kimsesiz Gebze” notunu düşerek yetkililerin Pazar alanında çalışma gerçekleştirmesi için göreve davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.