Gebze'de kar yağışı

Gebze 13.12.2016 - 21:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'de kar yağışı

Gebze'de sabah saatlerinde başlayan yağmur, akşam saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye'nin birçok yerinde kar yağışının başlayacağı açıklanmıştı. Kocaeli'nin Gebze ilçesinde de sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağmur akşam saatlerinde yerini yoğun kar yağışına bıraktı. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte arabaların üzerlerinin kar tutmaya başladığı görüldü. Kar yağışının gece saatlerinden itibaren şiddetini arttırması bekleniyor.
Gebze'de sabah saatlerinde başlayan yağmur, akşam saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye'nin birçok yerinde kar yağışının başlayacağı açıklanmıştı. Kocaeli'nin Gebze ilçesinde de sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağmur akşam saatlerinde yerini yoğun kar yağışına bıraktı. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte arabaların üzerlerinin kar tutmaya başladığı görüldü.
Kar yağışının gece saatlerinden itibaren şiddetini arttırması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.