Gebze’de Kar Yağışı Devam Edecek

Gebze 26.01.2018 - 11:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de Kar Yağışı Devam Edecek

Yağışlı hava bölgemizden çabuk giderken, hızla düşen sıcaklıkların da hafta sonuna doğru mevsim normallerine çıkacağı belirtildi. BUGÜN KAR, SONRA PUSLU Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, bugün de belli bölgelerde  serpinti şeklinde kar ve karla karışık yağmur bekleniyor. Salı gününe kadar diğer günler puslu geçecek. Sıcaklıklar kademeli olarak artıp, mevsim normallerine ulaşacak. En yüksek sıcaklık bugün 3, yarın 5, pazar günü 7, pazartesi 10, salı 13 derece civarında tahmin ediliyor. Gece sıcaklıkları da (-2) ile 2 derece arasında değişecek.

Yağışlı hava bölgemizden çabuk giderken, hızla düşen sıcaklıkların da hafta sonuna doğru mevsim normallerine çıkacağı belirtildi.

BUGÜN KAR, SONRA PUSLU

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, bugün de belli bölgelerde  serpinti şeklinde kar ve karla karışık yağmur bekleniyor. Salı gününe kadar diğer günler puslu geçecek. Sıcaklıklar kademeli olarak artıp, mevsim normallerine ulaşacak. En yüksek sıcaklık bugün 3, yarın 5, pazar günü 7, pazartesi 10, salı 13 derece civarında tahmin ediliyor. Gece sıcaklıkları da (-2) ile 2 derece arasında değişecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.