Gebze’de Kayalıklarda Mahsur Kalan Kişiyi itfaiye Kurtardı

Gebze 28.06.2017 - 17:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de Kayalıklarda Mahsur Kalan Kişiyi itfaiye Kurtardı

Gebze Ballıkayalar da şelaleden düşerek ayağını kıran genç, AFAD İl Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı. AFAD İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ballıkayalar'a giden 18 yaşındaki Güven M'nin şelaleden düşerek ayağını kırdığı ihbarıyla harekete geçen AFAD ekipleri, 112 acil servis ve itfaiye ekiplerinin de yardımıyla genci kurtardı. Ayağı kırılan genç, bulunduğu bölgeden alınarak kayalık ve gölet parkurlarından taşınıp 112 acil servis ekiplerine ulaştırıldı. İlk müdahalesi yapılan gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Ballıkayalar'da bu tarz yaralanmalarla neticelenen benzer hadiselerle karşılaşıldığını belirterek, can güvenliği açısından vatandaşları dikkatli ve duyarlı olmaları gerektiğini kaydetti. Hafta sonlarında ve tatillerde özellikle tercih edilen bölgenin uçurumlar ve yüksek kayalıklar barındırdığını anımsatan Tekoğul, "Profesyonel sporcular için bile gerekli önlemler alınmadığında risk barındıran bölgenin tecrübesi olmayan vatandaşlarca da tedbirsiz şekilde adrenalin ve macera amaçlı kullanıldığına şahitlik etmekteyiz.  Gebze Kaymakamlığımızdan gerekli güvenlik önlemlerinin alınması ve riskli bölgelerin vatandaşlarımıza kapatılması talebinde bulunacağız." ifadesini kullandı.  

Gebze Ballıkayalar da şelaleden düşerek ayağını kıran genç, AFAD İl Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı. AFAD İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ballıkayalar'a giden 18 yaşındaki Güven M'nin şelaleden düşerek ayağını kırdığı ihbarıyla harekete geçen AFAD ekipleri, 112 acil servis ve itfaiye ekiplerinin de yardımıyla genci kurtardı.

Ayağı kırılan genç, bulunduğu bölgeden alınarak kayalık ve gölet parkurlarından taşınıp 112 acil servis ekiplerine ulaştırıldı. İlk müdahalesi yapılan gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Ballıkayalar'da bu tarz yaralanmalarla neticelenen benzer hadiselerle karşılaşıldığını belirterek, can güvenliği açısından vatandaşları dikkatli ve duyarlı olmaları gerektiğini kaydetti.

Hafta sonlarında ve tatillerde özellikle tercih edilen bölgenin uçurumlar ve yüksek kayalıklar barındırdığını anımsatan Tekoğul, "Profesyonel sporcular için bile gerekli önlemler alınmadığında risk barındıran bölgenin tecrübesi olmayan vatandaşlarca da tedbirsiz şekilde adrenalin ve macera amaçlı kullanıldığına şahitlik etmekteyiz.  Gebze Kaymakamlığımızdan gerekli güvenlik önlemlerinin alınması ve riskli bölgelerin vatandaşlarımıza kapatılması talebinde bulunacağız." ifadesini kullandı.

 

Kayalıklarda Mahsur Kalan Kişi Kurtarıldı, System.String[]

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.