Gebze’de kayıtlar sürüyor

Spor 21.06.2016 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze’de kayıtlar sürüyor

Gebze’de kayıtlar sürüyor

Gebze Belediyesi yaz okullarında tüm branşlar için kayıtlar Gebze Spor Salonu’nda, futbol branşı içim Metin Oktay Stadı ve tüm halı sahalarda, voleybol-basketbol branşı için Metin Üstündağ Orta Okulu Salonu-Emlak Konut Orta Okulu, güreş-satranç ve masa tenisi branşları için Kroman Çelik İlköğretim Spor Salonu, İngilizce branşı için Güzel Gelecek Akademisi, resim-drama-ebru-gitar-keman-bağlama branşları için GESMEK merkezi, binicilik branşı için Gaziler Dağı Binicilik tesislerinde alınacak.  AYRINTILI BİLGİ Kayıt yaptırmak isteyen 2002-2011 doğumlu öğrencilerin nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte başvuru yapması gerektiği bildirildi. Çocuklarını yaz okullarına kaydetmek isteyen aileler www.gebzeyazokullari.com adresinden bilgi alabilecek. Yaz okullarına ilginin yoğun olması bekleniyor. 
Gebze’de kayıtlar sürüyor

Gebze Belediyesi yaz okullarında tüm branşlar için kayıtlar Gebze Spor Salonu’nda, futbol branşı içim Metin Oktay Stadı ve tüm halı sahalarda, voleybol-basketbol branşı için Metin Üstündağ Orta Okulu Salonu-Emlak Konut Orta Okulu, güreş-satranç ve masa tenisi branşları için Kroman Çelik İlköğretim Spor Salonu, İngilizce branşı için Güzel Gelecek Akademisi, resim-drama-ebru-gitar-keman-bağlama branşları için GESMEK merkezi, binicilik branşı için Gaziler Dağı Binicilik tesislerinde alınacak. 

AYRINTILI BİLGİ

Kayıt yaptırmak isteyen 2002-2011 doğumlu öğrencilerin nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte başvuru yapması gerektiği bildirildi. Çocuklarını yaz okullarına kaydetmek isteyen aileler www.gebzeyazokullari.com adresinden bilgi alabilecek. Yaz okullarına ilginin yoğun olması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.