Gebze'de Kaza

Gebze 10.09.2017 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de Kaza

Alınan bilgiye göre, Beylikbağı Mahallesi Yenibağdat Caddesi'nde Mecnun Küçük'ün (34) kullandığı 34 DD 8086 plakalı otomobil ile Resul Kaya yönetimindeki 34 LP 5980 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada, sürücü Mecnun Küçük ve Ersoy (39), Habibe (46), Metin (54) ile Şahinde Küçük (59) ve diğer araçta bulunan Zehra Bal (25) yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, yaralılar  Gebze  Fatih ve  Darıca  Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Küçük ailesinin bir yakınlarının düğünü için  İstanbul'dan  Gebze'ye geldikleri öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Beylikbağı Mahallesi Yenibağdat Caddesi'nde Mecnun Küçük'ün (34) kullandığı 34 DD 8086 plakalı otomobil ile Resul Kaya yönetimindeki 34 LP 5980 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

Kazada, sürücü Mecnun Küçük ve Ersoy (39), Habibe (46), Metin (54) ile Şahinde Küçük (59) ve diğer araçta bulunan Zehra Bal (25) yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, yaralılar  Gebze  Fatih ve  Darıca  Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Küçük ailesinin bir yakınlarının düğünü için  İstanbul'dan  Gebze'ye geldikleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.