19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de Kaza!

Gebze 26.09.2017 - 20:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'de Kaza!

Alınan bilgiye göre, Köşklü  Çeşme Mahallesi seyreden Ekrem Sancak'ın kullandığı 41 UF 995 plakalı minibüs, aynı yönde seyir halinde olan Yasin Şahin'in idaresindeki 41 J 4295 plakalı yolcu midibüsü ile Daldaban Rampası mevkisinde çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs önce ağaca ve ardından elektrik direğine çarparak durabildi. Çevredilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada minibüste sıkışan Bayram Sancak, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralı, sağlık ekiplerin ilk müdahalesinin ardından, ambulansla  Gebze  FatihDevlet Hastanesine kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Köşklü  Çeşme Mahallesi seyreden Ekrem Sancak'ın kullandığı 41 UF 995 plakalı minibüs, aynı yönde seyir halinde olan Yasin Şahin'in idaresindeki 41 J 4295 plakalı yolcu midibüsü ile Daldaban Rampası mevkisinde çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs önce ağaca ve ardından elektrik direğine çarparak durabildi.

Çevredilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada minibüste sıkışan Bayram Sancak, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı.

Yaralı, sağlık ekiplerin ilk müdahalesinin ardından, ambulansla  Gebze  FatihDevlet Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.